Det finns väldigt mycket som trängs i mitt huvud just nu. Saker som jag vill och framförallt behöver skriva av mig om. Skriva är ju som min terapi när jag inte mår så bra. Och när saker verkligen får det att göra ont i bröstet så är behovet enormt. Men ändå så går det inte riktigt……än

Det har varit ganska så mycket som påverkat mig under en längre tid. Saker som liksom gnagt och skavt. Saker som jag (min vana trogen) bara bitit ihop om och tryckt undan i hopp om att det kanske blir bättre snart. Och det där funkar ju……ett tag. Sen kommer den där droppen som plötsligt får bägaren att både svämma över och tippa.

När allt blir så där förbannat jobbigt som behöver jag min mamma mer än någonsin. Hade verkligen behövt prata med just henne om skiten som hotar att äta upp mig inifrån.

De senaste dagarna har det dock varit ganska så mycket ljud och aktiviteter omkring mig, sådär som det ofta blir när det är saker som inte är bra omkring mig. Så kanske hon är här trots allt och försöker hjälpa mig att hitta styrkan i att bara acceptera situationen som den är. För vad annat kan jag egentligen göra?

Skriva är som sagt min terapi men trots att jag både vill och behöver skriva av mig om en faslig massa skit och känslor så går det liksom inte. Min blogg är 100% öppen vilket betyder att precis vem som helst kan läsa. Och även om jag egentligen inte skulle ha några problem att bara spy ur mig allt helt öppet så känns det inte helt bekvämt. Liiiiite koll på vem som läser vill jag nog ändå ha. Speciellt eftersom en del inte bara handlar om mig utan även om andra. Och dels för att det finns äckliga empatilösa människor som dömer folk som mår dåligt. Det finns även ett manipulativa smuts till människa som betett sig riktigt riktigt äckligt och som jag därför har valt att radera ur mitt liv.

Detta smuts har en stor del i att jag just nu mår som jag gör. Och detta nyfikna kräk behöver inte ta del av mina innersta känslor och tankar.

För att jag ska känna att jag kan vara helt 100 öppen med skiten omkring mig så kommer det eventuellt komma lösenordsskyddade inlägg framöver. Det är enbart för att inte vem som helst i världen ska kunna läsa och för att jag ska känna mig trygg i att ha liiiite kontroll över vem eller vilka jag öppnar upp mig för. Så känner du att du vill hänga med även när det kanske inte är speciellt roliga inlägg så släng iväg ett meddelande på messanger, sms eller mail på trullsan66@hotmail.com så löser vi det. ❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *