Jag kan inte ens på mina 10 fingrar, räkna hur många gånger jag, bara den senaste veckan, har tänkt att jag ska sätta mig ner, ta en paus och skriva av mig lite. Jag vill ju skriva om mitt senaste projekt som just nu upptar mycket av både min tid och mina tankar. 🤪Men det har, som ni nog märkt inte blivit något skrivet.

Kanske för att jag inte sätter mig och pausar på samma sätt som förut. Jag brukade ju alltid ta med mig en kopp kaffe och gå ut och sätta mig på uteplatsen, (sommar som vinter) blogga och ta en cigg.

Idag är det 100 dagar sedan jag gjorde det sist!! 😃 Så klart så har jag ju både suttit på uteplatsen, bloggat och druckit kaffe. Men det där med ciggen har jag hoppat över de senaste 100 dagarna 😃

Jag ska inte säga att det har varit helt lätt. Det har funnits stunder då jag känt att jag skulle kunna döda för ett enda litet bloss. Men samtidigt så har det heller inte varit skit svårt. Och ju längre tiden har gått desto lättare har det blivit. 😃

Det enda negativa med att ha fimpat är att jag lagt på mig några extra kilo 🙈 Extra kilo var det absolut sista som denna kroppen behövde. Men det där är ett annat problem att ta tag i. Tids nog, en sak i taget 😉

Jag måste faktiskt erkänna att jag just nu är förbannat stolt över mig själv 😃

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *