Jag måste erkänna att jag på riktigt skäms när jag öppnar upp bloggen och ska skriva. Jag skäms över att jag blivit så dålig på att uppdatera. Men det finns ingen mening att jag lovar bot och bättring för det vet jag inte om jag kommer att hålla.

Det finns heller ingen mening med att jag ber om ursäkt för det. Min mamma lärde mig att det är ingen mening att säga förlåt om man ändå tänker göra om samma sak igen och igen. Ja, nu är det väl inte så att jag planerar att fortsätta vara dålig på att uppdatera men risken att det blir så är enorm.

Jag är dock imponerad av mina läsare som så tappert och utan att klaga väntar på nya inlägg. ❤️

Sist jag uppdaterade bloggen så kved jag över en mansförkylning som slagit till. Eller ja det gjorde jag ju först efter att jag fullkomligt tappat tråden och istället yrat om barn, katter och veterinärer.

Detta var den 5 Mars. Idag är det den 25:e och den har fortfarande inte övergett mig. En riktigt envis förkylning med andra ord. Och den bidrar bla. till att jag känner mig konstant trött!!

Tröttheten kan bero på att jag sover extremt dåligt. I näsan är det tvärstopp. Så jag måste andas genom munnen. Och när jag sover med öppen mun så blir jag extremt torr i munnen. Då måste jag dricka ett antal gånger under natten. Och finns det inkomster så finns det tydligen utgifter. Så allt drickande gör att jag måste springa på toa halva natten.

När jag måste andas genom munnen så snarkar jag så klart, vilket bidrar till att Robban inte heller får sova ordentligt och på grund av det har lust att kväva mig med en kudde.

Det värsta, eller iallafall det jobbigaste med denna envisa förkylning, är att hörseln inte heller kommit tillbaka. Jag har fortfarande lock för örat och hör sällan vad folk säger…… Vilket, ibland, i och för sig faktiskt är ganska ska så behagligt. 🤣

Robban har om och om igen tjatat om att jag borde gå till vårdcentralen. (Han vill förmodligen få sova) Men jag tycker inte att det är någon mening att ränna dit för en förkylning så jag har envisas med att inte gå dit. Men skulle kanske ändå vara bra att låta dom titta om det finns något att göra åt min brist på hörsel. 🤔

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *