I gårdagens inlägg så skrev jag att Liams uppkörning var nära. Jag ville inte skriva HUR nära den vara. Bara att den var väldigt nära. Idag kan jag avslöja hur nära den var. 😃

Den var så pass nära att den gjordes IDAG!!! Klockan 13 idag var det dags för Liam att påbörja sin uppkörning. Vid exakt samma tid var det daga för mig att försöka hålla någerlunda styr på mina otroligt nervösa och svaga nerver.

När man står vid en körskola och väntar på att få veta huruvida ens son har lyckats eller inte så går tiden fruuuuktansvärt sakta och man hinner tänka väldigt många tankar som gör allt annat än lugnar ner de svaga nerverna. Och även idag fanns den där klumpen av sorg och saknad i bröstet. Mamma skulle varit här. 😟❤️

Men så efter en hel evighet (kändes det som) så kom han!!

På Göinge trafikskola får alla, som klarat körkortet, en t-shirt.

Idag fick Liam sin. 🥰 (Jag är dock ytterst tveksam till att han någonsin kommer att använda den)

Det är nästan ofattbart. Vår ”lilla” prins har, från och med idag, rätten att framföra en bil….ute i trafiken…… alldeles ensam….Utan grön skylt på bakluckan……… utan handledare!! Han har KÖRKORT!!! 😱

När jag körde in till skolan i morse så tog jag Liams bil. Mest för att OM han skulle klara körkortet så ville han så klart ha den. Det gjorde ju att jag nu plötsligt stod i en liten ”beroende” position till honom. Skulle jag behöva ta bussen eller skulle jag få skjuts hem tro??

Mutor fungerar alltid. Så genom att fylla upp hans tank så slapp jag ta tåg. 😜 Liam sa att om han hade visst det så skulle han ha ”slangat” tanken igår 🤣

Något av det första Liam gjorde som nybliven körkorts innehavare var att släppa det där ”10 i 2 greppet” om ratten som jag tjatat om under våra övningskörnings rundor. 🤣

Jag dumpades av hemma innan Liam gav sig av igen…..ut i trafiken…..alldeles ENSAM!!

Jag misstänker att vi kommer träffa honom ytterst lite de närmaste dagarna!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *