Förra helgen så fyllde Robban 50. FEMTIO!!! Var tog den där 25 åringen som jag blev kär i vägen??

På Robbans önskelista inför 50 årsdagen fanns bara en sak. (Förutom svindyra extraljus till bilen) Det var att få fira sin dag genom att umgås med alla tre sönerna. ❤️

Jag bokade in hela familjen på Gothia towes i Göteborg.

Jag och Robban åkte upp redan på fredagen och smygstartade firandet (Eller laddade batterierna för att orka med alla tre sönerna på en och samma gång 🤣)

Utsikten från rummet var helt okej 😍

Jag hade bokat in oss på kvälls spa så att vi fick ligga i blöt och slappna av riktigt ordentligt.

Favorit poolen var absolut utomhuspoolen. Gjord helt i glas och hängande utanför huset, 50 meter upp i luften!! 😳

Som gjord för en rejäl upplevelse av svindel!! Tack och lov så var det mörkt när vi befann oss i den så man såg inte så mycket av vägen och bilarna där nedanför.

Vi provade alla poller och alla deras bastuar (hur ”böjer” man ordet bastu?? 🤔) ång och torrbastu. Ångbastu med dofter och ångbastu utan dofter. Jag provade till och med ”upplevelse duschen” och nog var det en upplevelse alltid. Man drog i ett snöre och fick en hink iskallt vatten över sig!!

Då piggnade man till vill jag lova!!

När vi plaskat omkring där tills vi var helt skrynkliga (ut över de vanliga åldersrynkorna) så masade vi oss upp på rummet igen och gjorde oss redo för lite mat.

En liten promenad tog oss till en liten mysig italiensk restaurang en bit ifrån hotellet.

Vi beställde mat som vi knappt kunde uttala

Jag valde kyckling.

SMÖRSTEKT portabellosvamp. Ja det måste ha varit i extra extra extra saltat smör för jisses vad salt det var.

Som om man inte fick en överdos salt av svampen så fick man det av såsen. Det var minsann inget litet saltkar den kocken tappat i maten!! OM gatorna i Göteborg blir dåligt saltade i vinter så är det för att Restaurang Angelo använt upp allt salt i sin kycklingrätt. (Dock hoppas jag att det inte är vägsalt dom använder)

Mitt fina älsk ❤️

Efter maten blev det promenad tillbaka till hotellet där vi somnade i ungefär samma sekund som huvudet träffade kudden.

På lördagen så vaknade vi pigga och utvilade. Det är helt sjukt hur gott jag sover i en hotellsäng!!

Av förklarliga skäl så hade jag inte, obemärkt, kunnat smuggla med Robbans present. Så han fick nöja sig med en bild så länge.

Svindyra extraljus till bilen. Innan födelsedagen var jag en fattig student. Nu är jag en luspank student. 🙈

Vad är det allra allra bästa med att bo på hotell. Frukostbuffé!! 😜

Det ser ut som att Robban äter EN stackars macka medans jag tömt buffén. Men tro mig han gick flera gånger 🤣

På 29:e våningen med en milslång utsikt serverades ALLT man bara kan tänka sig att ha på ett frukostbord. (Allt utom min älskade citronmajonäs) Och vi åt verkligen tills vi storknade!! Robban, som inte tycktes förstå att det inte var varken han eller jag som skulle ta hand om disken, använde en och samma tallrik till allt som fanns av de varma rätterna på buffén.

Må hända att det ändå blandar sig i magen. Men snälla!! Köttbullar, prinskorvar, äggröra, vitanönor, pannkakor och sylt 😳🤮 Personligen hade jag nog låtit pannkakor och sylt få en egen tallrik!!

Efter frukosten så gick (rullade) vi tillbaka till rummet där vi låg i matkoma en stund innan det var slut på lugnet och barnen kom.

Det blev kramkalas och present utdelning. En korg med massa godsaker som Robban tycker om. Och så klart Bridge godis. Det finns väl ingen människa under 92 års ålder som faktiskt går och köper en sådan påse?? 🤣

Glasögon och ”gubbkeps” fanns också med i korgen 🤣

Efter kramkalaset så gav vi oss in till ett halloween smyckat Liseberg. Jag har nog aldrig sett så många pumpor på ett och samma ställe!!

Rena rama matmarknaden.
Mina fina❤️ Liam, Jonathan, Benjamin, Robban och Wilma ❤️

Vi gick omkring inne på Liseberg och trängdes med alla andra. Usch vad mycket folk där var!! Det var synd för dom tre i sällskapet som gillar att åka karuseller kunde inte åka speciellt mycket pga alla köer. Men vi fick iallafall umgås och jag fick skratta tarmarna ur mig!! Alltså mina barn är inte kloka när dom är på vars ett håll så när man samlar dom alla tre på ett och samma ställe så blir det KAOS. Dom är galna och jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen! 🤣

När man inte kunde åka karuseller så fick man roa sig med att spela istället….Dock utan en enda vinst 🙄

Robban fick visa sina färdigheter på flipperspel spel. Sönerna undrar än idag vad meningen med just flipperspel är 🤣

Innan vi lämnade Liseberg så tog vi en bit mat på Hamnkrogen. Och jag provade ostron för första gången. Faktiskt ganska så gott.

Vi hade verkligen en underbar dag. Och ännu en gång somnade vi så fort huvudet landade på kudden. Mätta, trötta och nöjda med dagen.

Och kommande morgon fick vi återuppleva den där magiska frukostbuffén igen 🤤 Och denna gången tänkte inte Robban på att spara disk utan tog fler tallrikar så att han kunde dela upp rätterna lite 🤣

Efter utcheckning från hotellet så återvände vi alla hemåt. Ungdomarna i en bil raka vägen hem. Jag och min 50 åring gjorde ett litet stopp på vägen 😜

Kan man avsluta en härlig helg på ett bättre sätt?? Om man frågar Robban så blir svaret JA!! 🤣

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *