I mitt förra inlägg skrev jag om A-traktor olyckan som inträffade i Hässleholm i lördags och hur vidriga kommentarer folk kan skriva. Jag nämnde bla. Den ständiga kommentaren ”Var fanns föräldrarna?” Jag måste ju säga att det blev lite smått ”komiskt” när jag då får en kommentar från en som erkänner att han till att börja med inte orkat läsa hela inlägget men ändå vill framföra den tanke som var det första som slog honom. Nämligen ”var fanns föräldrarna?”

Jag skriver alltså om hur korkade människor kan vara i sina kommentarer. Och genast så väljer vederbörande att ta tillfället i akt att visa att just han är en av dom!! Jag vet inte om han ville bevisa att han är korkad eller om han bara inte förstår det själv??

Tilläggas bör att denna människa har en dotter som har hittat på en hel del skit i sina dagar. Men var han som förälder befann sig när hon gjorde det har han av någon anledning inte velat svara på.

Idag var det ett reportage i tidningen Norra Skåne där en mamma till 2 av passagerarna i den där A-traktorn låter sig intervjuas.

Precis som jag skrev att det kunde vara så trodde hon att hennes döttrar låg och sov tryggt hemma hos en kompis.

Precis som väntat så dök där genast upp kommentarer. Bland annat från en som visst hade tänkt till riktigt ordentligt🤣

Neeee…. säger du det?? 😯

Jag undrar hur mycket tankeverksamhet det låg bakom denna geniala slutsats.

Han fick iallafall snabbt svar på tal. 🤣

Alltså var får den pojken allt ifrån?? Han har ju iallafall trut efter sin mor 🙈

Efter att jag skrev det där förra inlägget så har 2 av de föräldrar vars barn åkte i den där traktorn kontaktat mig och bekräftat att dom, precis som jag trodde, inte hade en aning om att deras barn var ute och åkte.

Och kanske var det skönt för dom att se att det faktiskt finns sådana som jag som förstår att det finns 2 sidor av ett mynt och som inte dömmer.

Och om någon vill veta var dom föräldrarna fanns när dom fått veta vad deras barn varit med om så kan jag berätta att dom fanns intill sina barns säng på sjukhuset där dom kände alla helvetes kval och den största rädsla en förälder någonsin kan känna. Rädslan av att kanske förlora sitt barn!!

Jag har fått tillåtelse av en av dessa föräldrar att använda denna bild.

En bild säger mer än tusen ord!! Rädsla och oro. Men samtidigt tacksamhet. Jag är så glad för dessa föräldrars och deras barns skull att det trots allt har gått så bra som det har gjort. ❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *