Idag är det en mycket trevligare dag på campingen. Dagen startade, som väntat, med skällande hundar, skrikande holländare och övriga camping gäster som med händer för öronen flydde in i sina vagnar i hopp om att höra eländet. Robban tyckte att vi skulle ge upp och åka hem. Jag tyckte istället att vi skulle tända eld på deras husvagn.

Men det var tydligen en lite för drastisk åtgärd tyckte Robban. För att få mig att sansa mig så föreslog Robban att vi skulle köra på loppis istället för att vila öronen lite. Och undkomma en ev. Mordbrands rättegång.

Så vi gav oss av. EN loppis blev (till Robbans förtret) 4. Jag hittade nya ljusstakar och lite ”attiraljer” till den kommande kräftskivan. 😁

När vi betat av dom loppisar som fanns i krokarna så återvände vi till campingen igen. Beredda på att åter igen få lyssna på gapande holländare. Men när vi närmande oss vår husvagn så upptäckte vi något oerhört glädjande.

Holländarnas platser var TOMMA!!!

Dom har åkt!!!!!

När vi steg ur bilen så kände vi riktigt hur lugnet och tystnaden slog emot oss.

Man kunde dock ana dämpade jubel från alla campinggäster runt omkring. Och jag kan nästan svära på att jag hörde en champagne kork fara iväg och klirr från glas som slogs ihop i en en skål.

Mer än en granne har under eftermiddagen anförtrott både mig och Robban vilken lättnad dom känner över att slippa holländarna. Och från mer än en har vi fått höra att det var något av det värsta dom varit med om på en camping och det ger ju oss lite bekräftelse på att det inte bara är vi som är gnälliga. Men inte heller vi har upplevt något liknande tidigare!!

I samma sekund som dom åkte så blev stämningen en helt annan på campingen och till och med solen vågade sig fram.

Idag kommer det nog också bli lite ”väsen” för i kväll vankas det grisfest och partaj med Tenny & Jag. Men det är en helt annan sak än att lyssna på skrikiga ungar, gormande holländare och skällande hundar.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *