Åter igen är jag arg och fruktansvärt ledsen. Och jag känner ett obeskrivligt HAT.

I söndags var vi och la en ny fjäril på mammas sten efter att den förra blivit stulen. Idag ringde min pappa och var ledsen. Han hade varit vid graven och upptäckt att inte heller den nya fjärilen fått vara i fred.

Jag känner ett enormt HAT mot den eller dom som gjort detta igen. För jagg hoppas faktiskt att det är samma patrask denna gången som förra. För är det inte samma så betyder det alltså att det finns mer än ett samvetslöst svin. 😡

Jag kan inte beskriva med ord hur fruktansvärt ledsen det här gör mig.

Åter igen har någon äcklig människa varit och pillat på mammas grav. Något vidrigt svin har stått där vid hennes sista viloplats och sträckt sig fram och stulit. Tagit något som var mammas men som dom av någon anledning tyckte att dom hade rätt att ta. Tvi fan så vidrigt!!!

Jag hoppas att denna typ av människor en dag får uppleva precis det vi tvingas uppleva på grund av dom. Jag hoppas att dom en dag står där vid en älskad anhörigs grav och får känna hur det känns när någon äcklig människa har tagit sig rätten att skända graven. För det är precis vad jag tycker att dom har gjort!!

Idag gick jag faktiskt till polisen och anmälde båda stölderna. Jag förstår ju så klart att det inte kommer leda till ett enda dugg mer än att dom lägger ner ärendet i samma sekund som jag går ut genom dörren. Polisen lär ju knappast åka bort till mammas grav och börja pensla efter fingeravtryck. Men med en anmälan så finns det ju iallafall dokumenterat att det har hänt. Och skulle någon (mot förmodan) lämna in mammas fjärilar så vet dom ju var dom hör hemma.

Jag kan inte sätta ord på vad jag skulle vilja göra med de äckliga typer som stjäl på en grav eller på en kyrkogård överhuvudtaget. Men innerst inne så vet jag att dom på ett eller annat sätt kommer att få sitt straff utan min inblandning.

Det gör fruktansvärt ont i hjärtat att upptäcka att dom stulit mammas fjäril. Men ändå tänker jag inte ge mig. Mamma ska ha en fjäril på sin grav. Och patrasket ska låta den vara. Jag ska bara komma på hur.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *