I flera år har Robban traggat om att han vill åka till Torsjö live. Jag har väl lite smått ryckt på axlarna och utan någon överdriven entusiasm sagt att det kan vi väl göra. Men så har det liksom inte blivit av.

I år har han nästan tjatat mer än vanligt om det. Inte för att där direkt är någon artist som han jätte gärna vill se men det är väl typ upplevelsen överlag han vill åt. Och jag har, i vanlig ordning och utan större entusiasm gjort som andra år och sagt att vi kan åka dit. Det skulle säkert kunna bli trevligt. Även om jag inte ens vet vilka hälften av dom uppträdande artisterna är.

Det hela marknadsförs dock som en festival för folk mitt i livet” vilket lite ger en känsla av ”pensionärsvarning” men det är kanske bara till att acceptera att man inte är 20 längre 🙈 (jag fyllde ju trots allt 25 förra veckan 😉)

Egentligen så spelar det kanske inte så stor roll vilka artister där är. Det är väl i grund och botten atmosfären, känslan och upplevelsen man vill åt. Sen att det ingår ett kafferep med mandelkubb och ett rullator rally i det hela är kanske bara kul 🤣

Robban har frågat runt lite bland folk om dom har lust att hänga på. Men där har inte riktigt varit någon som har ”nappat”. Många i vänskapskretsen har precis varit på sweden rock så jag antar att Torsjö live inte är så lockande i jämförelse. 🤣

Det är väl lite som att först gå på en konsert med Bruce Springsteen för att nästa vecka gå och kolla på ”Pidde pannkaka” (som förövrigt ska vara på Torsjö live 🤣)

Trots att ingen har visat något större intresse av att hänga på så har Robban fortsatt att uttrycka att han vill dit. Och jag har fortsatt att säga att jag är villig att hänga med. Vad gör man inte för sin underbara man? ❤️

Men Robban tycker att det skulle vara kul om någon mer ville med, och det kan jag väl hålla med om. Men ju längre tid som går dessto mer desperat har han blivit.

Det finns folk som finns i bekantskapskretsen men som vi av olika anledningar inte umgås med. Folk som kanske inte är vår ”typ” av människor. Ni vet sådana som funkar bäst i en grupp men som inte är allt för roliga att umgås med på tumanhand.

Men till och med dom har Robban nu kommit och föreslagit att vi ska höra med ang Torsjö. Förstår ni då hur gärna han vill dit? Så pass gärna att han skulle vara villig att tillbringa en hel helg med personer som han vanligtvis inte orkar med i en kvart 🤣

När han kom med förslaget så skrattade jag bara åt honom och frågade var han skulle dra gränsen. Hur pass långt ner i ”rännstenen” var han villig att krypa?? 🤣 Och var skulle han dra gränsen? Behöver jag vara orolig att han ska haffa första bästa människa i kön på Ica i sin jakt på resesällskap? Jag kanske till och med behöver vara orolig att han svänger inom Lyckåsa (ett av byns ålderdomshem) för att ragga på väg till och från byn?

Jag talade om att om han ville till Torsjö live så fick han nog snällt nöja sig med enbart mig som resesällskap. Då gick han och hämtade almanackan för att kolla när denna festival skulle gå av stapeln, och inser då att det är en helg då han bokat upp sig på jobb.

Så inget kafferep och inget rullator rally i år. Nu slipper jag höra mer tjat om det……För I år. Men jag antar att det börjar om nästa år.

Någon, vem som helst, som har lust att hänga med nästa år? 🤣

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *