Hoppas jag!!! Den senaste tiden har 24 timmar varit alldeles för få timmar på mina dygn!!! Det har varit ”lite” hektiskt och jag har inte hunnit med det jag behöver och vill göra. Men jag har kämpat på och tänkt att snart lugnar det ner sig. Och så har jag hoppats på att det lugnar ner sig innan jag rasar ihop!!

Den senaste tiden har jag egentligen haft väldigt mycket att blogga om. Men som sagt tiden har inte räckt till och trots att jag verkligen har velat blogga så har jag fått välja bort det till förmån för annat….. Som att återhämta mig till exempel.

Jag har varit så sjukt trött denna veckan!!! I måndags och onsdags var jag inne på skolan och skrev två prov (som jag inte fått svar på ännu.)

Resten av dagarna (inkl. Lördag och söndag) har jag haft APL (praktik) En praktik som har gett mig så oerhört mycket nya intryck och kunskaper och huvudet har verkligen varit fullt om kvällarna. Jag har haft en helt suverän handledare som tålmodigt har svarat på alla mina frågor och som har visat att hon har trott och litat på mig och därför låtit mig göra saker som jag aldrig gjort tidigare. Hon har förklarat och visat allt hon gjort. Hon har verkligen lärt mig massor och jag är henne evigt tacksam!!

Jag har träffat vårdtagare med olika behov och svårigheter och det har varit en ära att få finnas där och hjälpa dom. Speciellt en sög sig fast alldeles extra mycket i mitt hjärta redan första gången jag träffade henne. Det blev känslosamt att säga hejdå till henne idag när jag var där sista gången. Att få höra av henne att hon kommer att sakna mig och att hon är övertygad om att jag kommer att bli en bra sköterska en dag, värmde något otroligt. Och när vi åkte där ifrån så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Jag kommer att sakna henne!!!!

I morgon ska jag äntligen ha sovmorgon. Jag minns inte när jag hade det sist. 😴 Sen börjar jag 15:30 och gör min sista kväll på praktiken. Nästa vecka har jag bara 1 lektion och 2 inlämningar så då ska jag försöka ta tag i allt som tvingats sättas på paus. Och kanske att jag då hinner att blogga ifatt lite om allt jag velat blogga om den senaste tiden. 😉

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *