Förra veckan upplyste Robban, vid ett flertal tillfällen, mig om att han ska hjälpa ”polacken”. Självklart har denna polack ett namn. Men som trogna läsare vet så kallar ju Robban, av någon anledning, ofta folk vid sin etnicitet. Polacken, Dansken, Tysken osv. Jag personligen tycker ju att deras namn säger mer om vem han verkligen menar men just nu väljer även jag att benämna honom som ”polacken”

Men som sagt, Robban sa upprepade gånger att han ska hjälpa ”polacken” i helgen. Jag antar att det är för att han vet att mitt minne är ganska så opålitligt just nu. Det är liksom så mycket som försöker få plats i mitt huvud på samma gång. Han drog till och med in Liam som en extra hand i sin ”hjälp auktion” Exakt VAD ”polacken” skulle ha hjälp med frågade jag aldrig eftersom det, för mig, var helt oviktigt. Huvudsaken var ju att Robban visste vad som skulle göras.

I söndags när vi precis hade ätit så kom ”polacken” hit. Jag frågade Robban varför han kom hit när det var han som behövde hjälp. Borde det inte vara Robban som kom till honom då?

Robban undrade samma sak, men gick för att öppna åt honom. Och där stod han. Det verkade trots allt inte som att Robban helt hundra visste vad det var han skulle hjälpa till med för han frågade vad det var dom skulle göra. ”Polacken” såg väldigt frågande ut när han svarade Robban att han inte visste utan gav honom samma fråga om vad det var dom skulle göra. Robban förklarade att det var han som skulle hjälpa ”polacken” och inte tvärt om. Men ”polacken” förklarade att han inte hade något som han behövde hjälp med. Han var här för att hjälpa Robban.

”Polacken” är inget vidare bra på svenska och Robban är direkt värdelös på polska. Men HUR kan två människor komma överens om att dom ska hjälpa varandra när ingen av dom är i behov av hjälp?? Från allra första början så måste ju en av dom, på ett eller annat sätt, ha fört det hela på tal kan man tycka?

Det blev verkligen hysteriskt roligt när dom båda plötsligt förstår att ingen av dom behöver hjälp. 🤣

När jag och Robban senare sitter i soffan och Robban plötsligt förstår varför ”polacken” skrivit som han gjort i sms och Robban dessutom läste upp deras konversation där ”polackan” frågar hur lång tid det kommer att ta och Robban svarar ”det vet väl inte jag” så bev det ännu roligare och jag bröt ihop fullständigt!!!

Jag tycker absolut att vänner ska ställa upp och hjälpa varandra……. men man kan ju iallafall vänta med det tills, iallafall en, behöver hjälp!! 🤣

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *