Det råder ju inget tvivel om att jag numera är universums sämsta bloggerska. 🙈

Det är ju en oändlig tur att jag inte får betalt för att blogga och att det är min enda inkomstkälla för det hade ju inte inbringat några större summor eftersom man då måste blogga och uppdatera liiite oftare än vad jag gör.

Det har varit en del jobbiga uppgifter i skolan som har tagit på mitt psyke och min ork. Men jag har kämpat på och känner att jag just nu ligger i bra fas. Det där förbannade provet som jag skrev om tog verkligen musten ur mig och det känns som att det är först nu som jag återhämtat mig någerlundafrån det. (Jag måste verkligen sluta att stressa upp mig så över något som faktiskt inte handlar om liv eller död.🤣) Det var en nervös väntan på svaret huruvida jag blev godkänd eller inte.

Väntan blev extra lång för att läraren mitt i allt ihop gick och blev sjuk. (Så otroligt dåligt planerat av henne!!) Men till slut kom svaret:

SÅÅÅ obeskrivligt skönt!!! Kanske är jag inte så trögfattad trots allt 🤣

Denna veckan har jag lyckats plugga på bra och ligger så pass bra i fas att jag inte behöver öppna skolböckerna en enda gång!! Så skööönt!! Så denna helgen ska jag försöka att bara vara och njuta av ledigheten. ❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *