ÄNTLIGEN!!!! Idag gjorde jag provet jag våndats så mycket över och ordningen på kylskåpsdörren är återställd!! 😃

Det var med en enorm klump i magen som jag körde till skolan idag. På nervöst skakande ben gick jag in i klassrummet för att sätta mig och göra provet. Vi fick strikta instruktioner av läraren att det enda vi fick ha uppe på bordet var vår dator, vatten och det vi ville äta. Jag påpekade att jag ville äta lugnande tabletter men fick en konstig blick av henne, så jag antar att det inte var tillåtet. 🙈. Så jag fick nöja mig med att lägga upp en helt vanlig banan på bänken istället. Som om jag skulle ha ro att sitta och käka banan när hela jag darrade av nervositet. Men vi hade fått info om att det var bra om vi hade något med oss att äta på så att vi fick extra energi. 😳😳 Det är väl inte konstigt att jag mått dåligt över detta prov när läraren till och med har ”hintat” om att det skulle vara så pass energikrävande att vi behövde ha med oss något att fylla på med. 😳

Jag stoppade lurar i öronen med musik som är avslappnande och hjälper till att fokusera på samma gång och där och då så konstaterade jag att jag kan bara göra mitt bästa och hoppas på att det håller hela vägen. Klarar jag inte det så får jag helt enkelt kompletera och rätta till det som inte blivit rätt. Och det gav mig faktiskt erf innre lugn. Så startade då provet……Och jag kände mig fullkomligt tom i huvudet.

Jag förstod knappt ens var jag var eller vad jag gjorde där. Men tack och lov så lossnade det ganska så snart. Och jag satte igång att knappa ner allt det där som jag kämpat med hela helgen. Jag såg alla dom där hemska papperna där hemma på kylen och jag skrev, skrev och skrev så att både fingrar och tangenterna nästan glödde.

Och när jag plitat ner allting, läst igenom och kände mig nöjd så tryckte jag på ”lämna in” och var ÄNTLIGEN klar!!

Nu kan jag inte göra mer. Jag gjorde mitt bästa och kan bara hoppas att det höll hela vägen!! Nu får jag snällt vänta på att läraren ska rätta så att jag kan få ett svar på hur det gick.

När provet väl var inlämnat så tog jag tag i det där med mina glasögon 🙈 Jag har varit inne i butiken så pass många gånger att jag snart har provat varje både dom har minst 3 gånger. Nu var det väl ändå dags att bestämma sig!! Så idag har jag minsann varit inne och beställt glasögon!! Så snaaart kan jag se igen 😉

Jag visste hur jag skulle känna mig efter dagens prov. Jag vet ju hur jag blir när jag lagt så mycket energi i något. Jag RASAR!! När jag slappnar av och alla spänningarna släpper så blir jag fullkomligt slut. Så när jag väl kom hen och slappnade av så försvann ALL energi Så nu i kväll har det inte gjorts allt för mycket.

Men i morgon är en ny dag och då är jag på banan igen med ny ork och ny energi….. hoppas jag.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *