Jag har gjort något som är strängeligen förbjudet!! Jag har trotsat en regel som jag själv har satt upp!!

Jag har lite av en allergi mot en massa magneter, lappar och mög på kylskåpsdörren. För mig ser det så rörigt ut och jag drabbas av andnöd och klåda över hela kroppen så fort jag ser det.

Nej riktigt så illa är det kanske inte. Men jag har iallafall satt upp en regel här hemma. INGA lappar, magneter och skit på kylskåpet!!! Det ska vara tomt och cleant!! Hur andra har det bryr jag inte mig om. (Men kommer jag hem till någon med saker på kylen så ”fnattar” jag mig lite i smyg 🤣)

Jag har prov i anatomi & fysiologi på tisdag och paniken är total!!! HUR kan man förlägga ett prov inanna jag ens på riktigt har förstått att jag faktiskt går i skolan? Jag har ju knappt hunnit lära mig hur jag ens öppnar en skolbok (eftersom jag sällan gjorde det sist jag gick i skolan 🙈)

Jag kan inte minnas när jag gjorde ett prov senast. Och jag kan absolut inte minnas att det skapade sådan fruktansvärd panik i mig!!

Jag vill verkligen klara denna utbildningen. Men ska det fortsätta så här så kommer det sluta med tvångströja i ett låst rum på psyket istället för examnesfest!!

Jag ska kunna förstå och förklara andningssystemet med en massa krångliga latinska ord, kunna förstå och förklara stora och lilla blodomloppet. Jag har läst, läst och läst. Och jag förstår men det fastnar liksom inte.

Hela helgen har jag suttit med mina böcker. Försökt plocka ut det viktigaste, skriva ner det på papper som jag sen läser om och om igen. Under tiden så ”förfaller” hemmet omkring mig. Det är så otroligt mycket jag behöver göra men som jag prioriterar bort för just det här provet.

För mig är det (vanligtvis) avslappnande att stå och stryka och stryktvättshögen var en av de saker jag behövde göra. Så jag fick helt enkelt kombinera strykning med pluggandet

Att plugga när man stryker är dock inte alls lika avslappnande som strykning annars är de mig.

En ångeatklump värker i magen och jag mår verkligen skit!! Jag har till och med gråtit av frustration över att inte få det att fastna!! Jag sover dåligt och drömmer på riktigt mardrömmar om det här provet!! Det var bla det som gjorde att jag bröt min egen stränga regel.

🤯🤯🤯🤯

Vårt kylskåp är FULLT, av papper som jag stannar till och läser varje gång jag går igenom köket.

Låt det för guds skull bli tisdag så att jag kan få det där provet gjort innan jag blir ett fullständigt nervvrak!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *