Nu är jag riktigt trött på det här!!! Vi har haft sjukstuga här i en hel vecka. Robban blev sjuk i fredags (klenast först 😝) Snuva, hosta och orkeslöshet. Jag tänkte att jag klarar mig nog. Och det gjorde jag……Fram till söndag kväll…. Då var det min ”tur”. På måndagen var det Liams tur. Liam är dock inte av lika klent virke som sina föräldrar för han var ”på banan” igen efter 2 dagar.

Första dagarna låg jag pall i soffan och orkade knappt röra mig. Sen blev det liiiite bättre. Och min vana trogen så tänkte jag genast att NU är jag frisk igen och så satte jag så klart igång med att göra en massa. Bara för att inse att jag fortfarande inte var helt bra. För det var inte mycket jag orkade utan att ta slut på ALL energi.

I en av dessa ljusa stunder så trodde även Robban att han var bättre så då körde vi iväg för att fixa gran. Och ja, det var väl ungefär vad den dagens energi räckte till. 😬

Det tog sin lilla tid att bli klar med granen. Men med många pauser mellan pyntadet så gick det tillslut. Och nu står den så fint där i hörnet.

Hade det inte varit för att vi båda har totalt stopp i näsan så hade vi kanske haft chansen att känna lukten av nyhuggen gran. 🎄

Nu ska det bara läggas lite julklappar under granen sen är det klart.

I årets gran så har mamma fått ett alldeles eget område. ❤️ Det hade hon på sätt och vis förra året också då jag hängde upp en enda lila kula (hennes favorit färg) och en ängel för henne.

I år är det mer synligt att området är just hennes.

Jag och min vän Ejla brukar alltid byta julklappar. Bara något litet och symboliskt. I år så var julklappen jag fick inte stor bildligt talat. Men den var så oerhört stor för MIG. En julklapp som är given med så oerhört mycket kärlek och som sög sig fast i mitt hjärta med en gång. Jag fick 2 julgranskulor. Dom allra vackraste julgranskulor man kan få.

Tusen tusen tack finaste Ejla. ❤️❤️

Det är farligt att vara sjuk!! Iallafall om man är jag. 🙈 Det ger liksom alldeles för mycket tid att ligga och fundera. Och när man (jag) ligger där på soffan och är sysslolös (för att man inte orkar) så får man (jag) en massa idéer på nya projekt 🙄 Projekt som jag vid minsta lilla energi genast drar igång men sen inte riktigt orkar slutföra innan energin är slut igen. Så det tar ju sin lilla tid men mysigt blir det. En av ”sjukdoms projekten” var att göra om min gamla stege till ett snölandskap.

Det är bra Jessica!! Lägg din energi på sådant istället för att göra något vettigt och viktigt. Som tex att avsluta något av alla andra projekt du påbörjat. 🙄

Jag har ju själv börjat inse att mitt julpyntande är nästan sjukligt!! För inte nöjer jag mig med att, som normala människor, sätta upp gardiner och placera ut en och annan tomte. Nej jag går fullkomligt överstyr 🙈

Några små axplock av årets pynt.

Sådana här helt meningslösa ”konstverk” kan jag lägga oförsvarbart mycket tid på. 🙄

När jag har kört slut på min kreativitet inomhus så fortsätter jag utomhus. 🙈

Till och med en icke rökare funderar på att börja röka bara för att ha anledning att sitta på min uteplats. 😁
Vilken NORMAL människa julpyntar i ett VÄXTHUS?!?!?!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *