Jag har börjat fundera på om jag kanske måste tvinga iväg Robban på någon form av rehab och behandling!!! Även om han vägrar att erkänna det (Vilket är vanligt när man har en beroende problematik) så tycks han ha ett beroende av t-shirts. Han har väldigt svårt att göra sig av med just T-shirts!! Och skulle någon erbjuda honom en t-shirt så är det som att meningen ”Nej tack” fullkomligt har trillat bort från hans ordförråd. Den kan man ha som jobb tröja resonerar han och tar gladeligen emot den.

Robban har väldigt många vardags t-shirts…. I skrivande stund är detta Robbans hylla för just t-shirts.

Detta är inte alla hans t-shirts!!! En del ligger i smutstvätt, en del i stryktvätten (som jag inte hunnit ta tag i 🙈) några hänger på tork och där ligger alldeles säkert några i tvättmaskinen också just nu. Med andra ord…Det går ingen nöd på honom när det kommer till just kortärmat. (Eftersom han dessutom även har ett antal piké i en annan hög!!)

Men trots att han har mer kortärmade tröjor än vad han hinner använda så missar han aldrig chansen att få en ny om det erbjuds. Erbjuds han en reklam t-shirt på byggmax så tar han gladeligen emot den och beter sig som ett litet barn som just fått en ballong. Men glada ”hoppsa steg” tar han sig ut till bilen med sin nya t-shirt, sen kommer han hem och beter sig som om han just vunnit på lotto.

Lite då och då rensar jag i Robbans garderob. Sorterar ut sådant som inte längre är användbart. Sådant som är slitet, noppigt eller urtvättad. Sist detta gjordes så lät jag Robban vara med. (Det var väl ändå snällt av mig med tanke på att det är hans kläder som rensas ut)

Han satt i fåtöljen, jag visade upp plagg efter plagg och han sa släng eller behåll. Det gick riktigt bra…… ända tills vi kom till hans älskade t-shirts. Då tycktes jag se en skymt av ren skräck i Robbans ögon. En skräck över att kanske tvingas skiljas från någon av alla de där t-shirtsen.

När det dök upp någon som jag tyckte att vi (han) skulle göra av med så försökte han desperat rädda kvar den genom att säga att han kunde ha den som jobb tröja. 🙄 Med tanke på alla gratis reklamtröjor han jämnt och ständigt kommer hem asande med så behöver han absolut inte fler jobb tröjor!!

ca 15-20 st. Robban tycks glömma att det bara är 7 dagar på en vecka, vi har en tvättmaskin och att hans fru faktiskt tom tycker att det är roligt att tvätta!!

Jag kanske ska tillägga att dess jobb tröjor inte är dom han använder på sitt 7-16 jobb. Nej till det har han andra och ÄNNU FLER t-shirts. 🙄

Så ja, det är väl ganska så uppenbart att han har någon typ av ”samlar beroende”

Igår hade jag och Robban en ”date”. Det var dags för oss att åter igen göra en hjälte insats och lämna blod. Jag för att jag tycker att det är viktigt. Robban för att jag (från början) tvingat honom…..men mest för att han får fika efteråt. 🤣

När man lämnar blod så får man även en gåva. Så när vi satt där och fikade efteråt så frågade jag Robban vad han hade valt för gåva. Denna gången kunde man välja mugg, paraply eller….. en T-shirt!!! Behöver jag berätta vad Robban valde??

🙄🙄🙄
Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *