Jag är en sådan där person som gillar när saker och ting ligger på sin plats. Ta och använd ”saken” men lägg sen tillbaka den precis där du tog den. På så sätt så vet man alltid var den finns när man behöver den nästa gång……. Ja, förutom Robban då som glömmer var han lagt saker ca 2 sekunder efter att han lagt det ifrån sig, trots att han lägger saken där den ska vara och alltid har varit.

Väldigt ofta får Robban fråga mig efter saker. Och i stort sett varje gång så får han en väldigt utförlig beskrivning om var saken finns.

”I tredje skåpet från höger, andra hyllan uppifrån, längst in till vänster.”

När jag frågar honom om något jag behöver, i verktygsväg, så får jag svaret ”I garaget” 😳

Sen tror han på fullaste allvar att jag ska lyckas att hitta något i det garage där han inte ens själv vet var sakerna ligger för att där allt som oftast är en fullkomlig kaos. Förutom dom första 10 minuterna efter att han städat.

Nej riktigt kaosigt är där inte. 🤣 Jag erkänner att jag stulit bilden på Google.

Ibland får jag det ”beskrivande” svaret ”i min bil” . Han ger mig inte infon huruvida, det där jag behöver, ligger inne i ”kupén” eller bak i skåpet. Han berättar inte ens om han menar sin privata skåpbil eller firma bilen.

Nu är det ju dock (oftast) likadant kaos i hans bil som i hans garage.

Där inne kan man (om man har ”tur”) hitta Liams gamla gåstol, Benjamins högra vante som han tappade bort 2004, Jonathans gamla trehjuling, julgranen vi slängde ut 2012 och lite annat smått och gott.

Okej, jag kanske överdriver liiiite och även den bilden är stulen på Google. 🙈

Men det är rörigt i både garaget och bilen och hur vill Robban att jag ska kunna hitta något om han inte är liiite mer precis om iallafall vilken bil han menar?

Nästa gång Robban frågar efter en sak så ska jag svara ”den ligger i skåpet” Huruvida det handlar om ett skåp i huset, i källaren eller i husvagnen ska han få räkna ut själv 😉

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *