Med nervöst darrande fingrar skriver jag ett ”första” inlägg. Jag har inte bloggat på en och en halv vecka trots att jag haft massor som jag velat skriva om. Men jag har inte kunnat för bloggen ville inte.

Efter att jag skrivit om vår ullareds resa så började bloggen krångla för att sen fullkomligt kracha ihop och alla mina inlägg försvann!!

Jag fick nästan ont i magen!! Bloggen betyder väldigt mycket för mig. Det är ju där jag ventilerar och får ur mig tankar upplevelser och känslor. (Dock inte alla). Jag förlorade ju flera års blogginlägg för bara något år sedan. Skulle jag nu behöva göra det IGEN? 😱

I panik så gjorde jag det jag alltid gör när något med bloggen krånglar (eller något annat som har med datorer att göra) Jag kontaktade Benjamin. (Min egen it tekniker❤️) Jag snörvlade, snyftade, hulkade och skrek….. nej det gjorde jag så klart inte. Och även OM jag hade gjort det så hade han knappast hört det. Jag satt i Gränna och han i Halmstad och dessutom så kontaktade jag honom på messanger så han hade inte hört det oavsett.

Han tog genast tag i problemet. Men det var tydligen ett jätte stort fel och inget man fixade på noll tid. Dessutom så var något med hans dator sönder så den var han tvungen att fixa först.

En provisorisk lagning för att kunna hjälpa sin nödställda mor.

Benjamin har verkligen lagt ner sjuuuukt många timmar på att lösa problemet och jag är så oerhört tacksam.

Samtidigt som han har känt pressen från en mamma som ligger hemma hos sig i fosterställning och gråter över sin förlorade blogg, så har han ju varit tvungen att samtidigt sköta sitt jobb. Och mellan jobb och bloggfixande så ska han ju även hinna med att äta, sova och ägna sig åt sin sambo, som den senaste tiden nog inte har fått den uppmärksamhet som hon förtjänar….På grund av mig och min blogg. Förlåt Wilma. 🙈❤️ Det där med äta sova och ägna tid åt sambon har jag full förståelse för men jobb?!?! Kunde han ringt försäkringskassan och begärt ersättning för VAB (vård av blogg)

Benjamin har som sagt lagt ner så oerhört mycket tid med att laga, fixa återställa och allt vad han nu gjort och i natt klockan 03:15 fick jag ett meddelande från honom om att NU funkar det igen. Han har, vad jag kan se) lyckats fixa tillbaka alla inlägg utom ett. (Det från Ullared) En del bilder fattas i vissa i lägg men det kan jag leva med. För nu har jag ju min blogg igen.

Jag kan inte tacka honom nog för det och jag vet inte hur jag ska få honom att förstå hur oerhört tacksam jag är och hur mycket det verkligen betyder för mig.

TACK BENJAMIN!!!! Jag har skrivit in dig i testamentet igen 😉

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *