Jag och Robban talar, flera gånger om dagen, om att vi älskar varandra. Vi säger det till varandra om vi är på samma plats. Eller så skickar vi det i sms om vi tex. är på jobbet. Men ännu oftare så visar vi varandra det i handling. Det kan vara att en av oss gör en macka till den andra när man ändå gör till sig själv, att vi ”laddar” kaffekokaren så att den andra bara behöver trycka på knappen, att vi köper något som den andra tycker extra mycket om när vi är och handlar osv. Kärlek kan sägas på så många sätt. Och det viktiga är ju inte vad man säger.

En lite kärlekshandling som Robban började göra för något år sedan, som han inte själv tänkte på var just en kärlekshandling, var att han alltid tog tandkräm på min tandborste varje kväll och la den på kanten av vasken i väntan på att jag skulle bli klar för tandborstning och säng gång. (Jag går oftast och lägger mig sist)

Varje kväll ligger den där och väntar på mig. ❤️

Detta var något som Benjamins sambo såg en gång när dom sov över här och tyckte var så gulligt så hon och Benjamin började göra samma sak åt varandra. ❤️

I helgen sov dom över här igen. När jag kom upp för att lägga mig så låg Benjamins tandborste på fönsterbrädan, ”laddad”, klar och bara väntade på honom. ❤️

Robbans kärlek smittar visst av sig och det känns bra. ❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *