Det finns tydligen en hel del ”nudist stränder” i vårt avlånga land. Och det är väl bra. Då har ju folk som gillar och vill bada nakna någonstans där det är helt okej att bada just naken.

Jag personligen har aldrig besökt en sådan där strand. Jag skulle inte känna mig speciellt bekväm med att springa omkring i bara ”födsel dräkten” bland en massa andra människor. Jag känner mig inte ens bekväm med att vara naken i duschen hemma när jag är ensam, men nöden har ingen lag sägs det. Och tvätta sig måste man ju. Så jag får helt enkelt stå ut. 🤣

Jag besöker inte en nudist strand för att tanken är att man ska bada naken där. Och eftersom jag vill ha badkläder på mig så anser jag inte att jag har där att göra. Likväl så tycker jag inte att nakenhet har på ”min” strand att göra. På en ”vanlig” strand har man badkläder, på en nudist strand har man det inte. Svårare än så är det inte!!

MEEEEN……. SUCK……. Denna logik tycks inte alla förstå. 🙄

Vi har varit ute med husvagnen mer än vanligt denna sommar. Och vi har oftast valt resmål som har erbjudit sol och bad möjligheter. Av ovan nämna skäl så har vi valt ”vanliga” badställen där man ska ha badkläder på sig. Lik förbannat så har vi inte varit på ett enda badställe där det inte har sprungit omkring nakna barn på stränderna eller vid poolerna?? Är det logiska så svårt att förstå?? Inga kläder på nudiststränderna, badkläder på övriga ställen. PUNKT!!

Nu finns det ju garanterat dom som tycker att det är skillnad på vuxna och barn. Och absolut är det det. Skillnaden är att barn behöver mindre storlek i sina badkläder än vad en vuxen gör. Men det är den enda skillnaden!!!

”Du” kanske tycker att det är gulligt när din lilla ”Ella” eller ”Elvin” springer omkring där med rumpan bar. Men jag kanske inte vill ha nakna rumpor, snippor och snoppar kring min picknick filt. Det är lite därför som jag väljer en ”vanlig” badplats istället för en nudistststrand. 🙄

Jag undrar dessutom vilken mossig sten föräldrarna till dessa små nakenbadare bor under. Har dom heeeelt missat att det finns en del sjuka individer i vår värld? Har dom hört talas om pedofiler? Dom tycker (förmodligen) att dom har sååå bra uppsikt över sina barn att iiiingenting kommer att hända. Men idag har var och varannan människa en mobil. Och alla mobiler idag har en kamera. På en pytte liten sekund kan man ta en bild på det där nakna barnet och vips så har pedofilen förevigat den lilla nakenfisen och gjort honom/henne till ett onaniobjekt. Skulle det kännas bra?? Pedofilen kanske tom delar bilden vidare till likasinnade och vips så sitter det folk och onanerar till en bild på ditt barn. Det är kanske bara jag som tycker att det är en hemsk tanke??

En annan fundering som jag har haft är när dessa korkade föräldrar sätter gränsen för att det är ”okej” att springa omkring nakna till allmän beskådan. Är det vid en viss ålder dom sätter stopp? Och hur förklarar dom det för sitt barn?

Grattis på 10 årsdagen ”Ella” NU är det dags att börja visa hänsyn.

Jag har också barn. Dom har aldrig fått vistas ute nakna. Inomhus har dom fått springa nakna från morgon till kväll om dom så velat. Men har vi fått besök så har kläderna åkt på. Likaså om dom har velat gå ut. Mina barn har fått lära sig att dom själva äger rätten till sin kropp. Ingen får lov att titta eller röra den om dom själva inte har gett sitt medgivande till det.

Hur mycket valmöjligheter har dom när dom blir smygfotograferade på en strand för att mamma och/eller pappa låter dom springa omkring som små pedofil lockbete??

Det finns alldeles säkert en och annan som inte delar min åsikt om badkläder vara eller icke vara. Och det får ju stå för dom.

Vissa försvarar nakenheten med att det är ju ”bara barn.” Ja det är ju uteslutande just barn som pedofiler dras till. Och barn ska skyddas inte exponeras!!!! PUNKT!!!

Vi har, som sagt, inte varit på ett enda badställe i år där det inte har sprungit omkring nakna barn till allmän beskådan. Och varje gång jag ser dom så får jag en nästintill oemotståndlig lust att, på ett obehagligt sätt, smyga fram till deras föräldrar med mobilen i handen och väsa med en upphetsad röst ”Tack för bilderna dom kommer jag få bra betalt för på nätet och många kommer garanterat bli tillfredställda. *flås, flås*

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *