Jag är en sådan person som tror på ett liv efter detta. Och jag tror att våra nära och kära kan komma tillbaka och besöka oss lite då och då.

Denna tron delade jag med mamma. Och vi pratade om ”livet efter detta” ibland. Mamma lovade att om hon bara kunde så skulle hon när hon ”gått över” ge mig tecken på att hon var hos mig. Och det har hon många gånger gjort. Oftast har hon visat sig, med budskap, i mina drömmar men ibland har det hänt lite småsaker som har gjort att jag har förstått att det varit hon. ❤️

I fredags kväll så fick jag det tydligaste tecknet jag kunde få. Och jag kan inte förklara det på annat sätt än att det var mamma ❤️

Ett medium sa till mig för ett tag sedan att mamma bla gav mig tecken i form av hjärtan. En blöt fläck på köksbänken i form av ett hjärta, ett hjärta i botten på min kaffekopp osv. I fredags så var det verkligen ett hjärta som var tecknet.

Sedan vi blev klara med vår köksrenovering för 4 (??) år sedan så har det hängt ett vitt trä hjärta i köksfönstret. Det hänger vanligtvis längst till höger bredvid två ”lyktor”

Den hänger, vanligtvis, på en liten mindre krok. Men för några dagar sedan så putsade Robban just det fönstret (ja för så förbannat bra man har jag 🥰) Och när han hängde upp sakerna igen efter sig så bytte han plats på en av lyktorna och hjärtat. Vilket gjorde att hjärtat hängde på en väldigt mycket kraftigare krok.

Inte för att han på något sätt ansåg att det var bättre, finare eller mer passande utan enbart för att han, under dom få minuter det tog att putsa det där fönstret, glömde bort hur dom hängde innan han tog ner dom 🤣

Jag har varit ganska disträ med tankar och grubblerier de senaste dagarna så jag har inte tänkt på att hjärtat hängt fel. Det insåg jag först i fredagskväll.

Jag gick ut för att hämta något i Robbans bil. Samtidigt som jag öppnade ytterdörren igen, för att gå in, så hörde jag hur något ramlade i köket. Jag gick dit för att titta vad det var. Och där på köksgolvet låg trähjärtat!!

Blunda för röran vid vasken är ni snälla. 🤣 Jag höll på att baka.

Min första tanke var att snöret, som hjärtat hängt i, gått sönder. Men det var helt. Då tänkte jag att Robban kanske inte hängt dit det ordentligt när han hängde upp det. Så jag provade att hänga upp det på kanten av den där kroken. Men det var fullkomligt omöjligt. Inom bara några sekunder så gled det av. Jag provade om och om igen. Det gick inte. Och om det hade gått så borde det ändå ha trillat ner någon av alla dom gånger som vi öppnat eller stängt det där fönstret de senaste dagarna.

Jag provade verkligen på alla sätt och vis men resultatet blev hela tiden det samma. Det gick inte att hänga det fel (ja förutom att det var på fel krok 😉) Och eftersom kroken nästan är som ett O så kan inte hjärtat trilla ner om man inte lyfter av det. Så hur kunde det trilla ner om inte ”någon” avsiktligt slängde ner det?

Att detta hände just i fredags känns som ett väldigt tydligt tecken eftersom jag just den dagen hade landat i ett beslut angående något jag har funderat på ett tag.

Var det mamma som ville visa mig att jag gör rätt och att hon finns där och stöttar mig? ❤️

Jag älskar alla dom tecken hon har gett och ger. Det ger mig bevis på att hon finns i närheten trots allt. Min älskade, älskade mamma ❤️❤️❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *