Liam har tappat bort sina nycklar…..IGEN!!! Ja det är absolut inte första gången och förmodligen inte heller den sista. 🙄

Jag vet nog INGEN som tappar bort sina nycklar så ofta som han!! Vi är utan tvekan en bidragande orsak till att låssmeden i stan går med vinst. För vår ekonomi skulle det absolut vara lönsamt att sätta ett kodlås på dörren istället för att behöva kopiera upp nycklar i tid och otid.

Ibland har Liams förlorade nycklar hittats av någon vänlig själ som lagt ut, och efterlyst ägaren, i någon grupp på facebook. Och på så sätt har som kommit till rätta igen.

Ibland har nycklarna tappats bort under någon husvagns semester och har aldrig hittats igen. Varför har ens har med sig nycklarna när vi är iväg med husvagnen kan man ju fråga sig 🙄 Men under midsommar helgen var det dags att tappa bort nycklarna igen. SUCK!!!

Robban var helt säker på att dom försvunnit någonstans I husvagnen. Han kunde liksom inte se någon anledning till att Liam skulle ha sprungit omkring med dom på sig på campingen. Och det kan väl i och för sig inte jag heller göra. Men nu är det bara så.

Robban kollade som hastigast i husvagnen men dom tycktes inte vara där. Så det är ju bara till att acceptera att vi måste fixa nya nycklar till Liam IGEN.

När Liam stack ut en runda med kompisarna nu i går kväll så påminde han oss om att lämna dörren olåst ifall vi gick och la oss eftersom han ju som sagt gjort av med sina nycklar.

Vi känner oss allt annat än bekväma med att gå och lägga oss med olåst dörr. Så Robban sa att han skulle göra en riktig ordentlig koll i husvagnen igen.

Han gick ut där och stökade en god stund och kom sen in, med en enorm stolthet i blicken, och skramlade med en nyckelknippa som han hade hittat i en liten liten springa vid Liams sämg.

Jag tittade inte så noga på den där nyckelknippan. För vems skulle den vara om inte Liams?

Han sa att han hade tagit en bild på den och skickat till Liam…….. ganska så snart fick han svar.

Nycklarna Robban hade hittat var absolut Liams. Men det var några som han tappade bort under en annan semester resa för 3 år sedan 🤣.

Robban såg något förvånad ut när han fick denna informationen. Men gav sig då åter igen ut i husvagnen för att stöka omkring ännu mer.

Efter en stund kom han åter igen in med stolthet lysande i blicken. Denna gången hade han hittat Liams korthållare som han tappade bort under en semester förra året.

Den innehöll bankomatkort som vi spärrade för ett år sedan när vi trodde att den var helt borta. Id och körkort som vi också fick spärra och betala för att få nya så dom har Liam ingen nytta av. Men där fanns även en hundralapp. Ja det är ju som jag alltid sagt ”den som spar han har” 😉

Den där husvagnen tycks gömma en del ”gamla” förlorade klenoder på ställen som knappt går att komma åt. Jag ska nog göra en skattjakt och ta tag i att skruva bort sängen helt och hållet. Kanske går det att hitta mer som tappats bort. Fler av dom nycklar Liam tappat bort genom åren? Jonathans tröja som han blev av med 2008? Benjamins cykel som försvann 2012?

Just den där sovplatsen i husvagnen tycks vara rena rama Narnia. 🤣

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *