Att renovera uterummet har verkligen tagit sin lilla tid. Men det är så det blir när ”någon” (Jag) kommer med fler och nya idéer under resans gång. 🙈

Men vi var överens, redan från början om att det skulle få ta den tid det tar och att det inte var någon brådska.

För samtidigt som vi skulle hålla på där ute så var det en massa annat som skulle skötas. Matlagning, tvätt, arbete och livet. Och tydligen så behöver man även sova lite då och då och komma ihåg att andas!!

Men vi har hållt på lite då och då när tid, ork och lust har funnits.

Robban har målat, målat och målat. När han har trott att han är klar så har jag kommit med något nytt som ska målas. Han har nog varit ganska så trött på mig mellan varven. 🙈

Äntligen kan vi säga att det är nästan klart. Det saknas en tavla som ska upp. Men det får komma sen eftersom jag inte har hittat just vad jag vill ha ännu. Och så ska där in en fåtölj. Jag vet precis vilken jag vill ha, men jag tycker att den är alldeles för dyr. Så jag försöker ha lite is i magen och invänta en prissänkning. Men i övrigt så är det klart.

Ska vi börja med att friska upp minnet med hur det såg ut innan vi började?

Husets skamfläck!!

Det blev kanske ingen jätte skillnad. Men lite ser man väl att vi har gjort?😉

Eftersom vi inte har plats till ett städskåp inne så har vi fått ställa det i just uterummet. Och nu har jag sååååå bra förvaring.

Snyggt, prydligt och organiserat 🥰

Det där jag skrivit innan om att vi nog inte kommer att använda rummet så mycket tar jag nog tillbaka. Vi har skapat oss ett rum att umgås i 😉

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *