Med nya krafter så var det igår dags att ta tag i golvet igen. Pappa tog åter igen på dig superhjälte cepen och kom hit.

OM det inte hade varit för att vi varit så förbannat trötta kvällen innan så hade vi kunnat se vad det var som bråkade med oss. För pigga och utsövda upptäckte vi ganska så omgående vad felet var. Det var fel i ”spåret” på just den plankan som vi bråkade med i lördags. När jag upptäckte felet så tog jag den och skickade ut den i trädgården……sen fick jag lite skamset gå ut och hämta in den igen eftersom vi faktiskt kunde använda hälften av den till allra sista biten längst in vid väggen 🙈

När felet väl var upptäckt så gick det så bra så bra att få det sista på plats. ÄNTLIGEN!!! 😃

När Robban och jag (kanske mest jag) började att planera uterummet så var veden som vintertid förvaras där ett stort dilemma. Jag ville ju att vi skulle kunna fortsätta att ha den där men jag ville ”gömma” den. JA, jag vet att det kan vara snyggt att ha synlig ved som en del av inredningen. Men då kräva det lite att ved träna är lika långa och någorlunda snyggt kluvna. Så ser inte vår ved ut. Och vi vill slippa att sätta varje ved trä i en svarv innan vi tar in dom 🤣

Så jag har som sagt grubblat och funderat på hur vi kan fortsätta ha den där utan att den är jätte synlig. Så jag kom fram till att vi skulle ha en vägg.

När jag är i planeringsstadiet av en renovering så tror jag på något sätt att jag är både rörmokare, elektriker, mattläggare, kakelsättare och snickare på en och samma gång.

Hur svårt kan saker och ting vara liksom? Men att just bygga en liten vägg kan väl inte vara så speciellt svårt? Det var det inte heller…..pappa var ju här så han och Robban tog tag i det där och hjälptes åt att bygga upp den där väggen precis så som jag ville ha den. ❤️ Enklare än så kan det ju inte bli……För mig….

För första gången någonsin längtar man efter att få köra in ved 🤣 Det måste dock vänta tills elektrikern varit och fixat med elen och en strömbrytare som ska sitta på den väggen.

Vi är verkligen i sluttampen av renoveringen nu och det börjar närma sig att inreda 😍

Så idag tog jag Robbans bil och mitt bästa ”bollplank” Ejla till Ikea för inköp av skåp, gardinstänger och ”lite” annat.

Nu ska det bara skruvas och sättas ihop möbler sen är det ”snart” helt klart 😍

Men det får vänta till i morgon. Så, åter igen…..FORTSÄTTNING FÖLJER…..

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *