Idag skulle Liam på möte inne i stan. Så vi passade på att övningsköra.

Jag tycker egentligen inte alls om att övningsköra. Iallafall inte i början. Jag lämnar ju typ mitt liv i Liams händer och sitter där på passagerarsätet fullkomligt maktlös om något skulle hända.

Jag var lika hypernervös i början när jag körde med både Benne och Jejje. Men det gav (tack och lov) med sig ju mer vi körde och ju bättre förare dom blev. Så jag har hopp om att det ska göra det även denna gången.

När jag sitter som ”handledare” så försöker jag vara lugn och metodisk…..på utsidan. Inombords är jag spänd som en fiolsträng!! Jag fokuserar på allt i trafiken. Samtidigt som jag ska hålla full fokus på vad Liam tar sig för där bakom ratten.

Håller koll på hur hans blick går (jag har en extra spegel så jag behöver inte hänga över honom för att se det), kollar om och hur han använder blinkers och håller koll på hastigheten. (Det gör jag ju knappt ens när jag själv kör 🤣)

Jag är så spänd och fokuserad att jag blir fullkomligt slut när vi har varit ute och kört. 🙈

Idag körde han som sagt in till ett möte. Efter mötet så tyckte han att vi skulle käka sushi i stan. När ens 16 åriga son kommer med förslaget på lunchdate så säger man inte nej. Så vi körde in i centrala Hässleholm där Liam parkerade och jag fick komma ut och försöka hitta även det innre lugnet igen för en stund.

Vi gick till ”Katsu sushi” Dom har grymt god sushi!!!! Att deras service och uppmärksamhet på kunderna är under all kritik är en annan sak. Men jag väljer att stå ut med det bara jag får äta deras sushi!!!

Vi åt och hade en trevlig ”mamma/son date” Och gick sen tillbaka mot parkeringen och bilen. slog det mig att jag hade glömt betala parkeringsavgiften 😱

Jag skyller det på att jag var så spänd och nervös över övningskörningen. På vägen sa jag till Liam att vi bara kunde hoppas på att det inte satt en gul lapp på rutan.

SUCK!!!

Jaha!!! Inte nog med att dieseln är förbannat dyr, dessutom fick jag lägga pengar på mat ute och en böteslapp på 400 kronor. Det blev ett väldigt dyrt möte idag måste jag säga!!

När jag pratade med Robban så försökte jag skylla på att det väl ändå är förarens ansvar att se till så att parkeringen blir betald. Men som handledare så är det ju jag som räknas som förare så det gick inte riktigt hem. Men jag sa till Robban att jag egentligen inte behöver bry mig om den. Bilen står ju skriven på honom så det är ju inte jag som är betalnings skyldig. 🤪 Men Robban (min lugna fina ❤) resonerade som så att det var längesedan vi fick parkeringsböter sist så det var väl dags. 🤣 Ja det är kanske så att man ska dra på sig lite parkeringsböter då och då. Om inget annat så för att lära sig att ha bättre koll på betalningen nästa gång man parkerar.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *