Jag är en sådan där människa som säger vad jag tycker och tänker. Det uppskattas inte alltid har jag märkt. Ja jag spottar ju inte ur mig mina åsikter till höger och vänster hur som helst. Vissa saker har jag ju faktiskt vett att hålla för mig själv. Tycker jag tex. att någon har en ful tröja på sig så håller jag så klart den åsikten för mig själv. OM personen ifråga inte frågar mig vad jag tycker. För då kan jag inte stå och låtsas att jag tycker att den är snygg när jag absolut inte tycker det.

Jag är inte personen som kan stå och hålla med om något bara för att bli omtyckt. Jag tycker vad jag tycker och jag har mina åsikter och dom står jag för. Har någon annan en annan åsikt än mig så accepterar jag det.

Åter igen…….

😆

Att vara en sådan som säger vad den tycker och tänker uppskattas inte av alla har jag ofta fått erfara. Och jag har länge funderat på varför det är så??

Varför ens prata med eller fråga efter någons åsikt om man bara vill att dom ska säga det man vill höra? Då är det väl bättre att helt enkelt bara prata med sig själv så får man ju höra precis det man vill.

Accepterar man inte att alla inte har samma åsikt som en själv så får man väl helt enkelt leta upp dom som alltid vill följa flocken och sen hålla sig till dom. Får jag inte vara den jag är och ha mina egna åsikter så har jag inga problem med att försvinna från ”vänskaps listan” Ja jag är till och med hellre helt ensam och helt utan vänner i så fall!!

Jag kan helt enkelt inte vara falsk och låtsas vara någon jag inte är. Jag kan inte vara tyst och bara följa strömmen. Jag är den jag är. Jag tycker det jag tycker. Taket it or leave it!!

Jag är inte heller den typen av människa som kan stå och fjäska le och låtsas att jag tycker om en annan person som jag egentligen inte alls gillar, för att sen, i samma sekund som dom vänder sig om, börja prata skit om dom. Det där är jag lite smått allergisk emot. Vågar man inte säga en åsikt om någon till dom så behöver man heller inte säga det om dom.

Tycker jag inte om en människa så visar jag med största sannolikhet det. Eller så är jag bara ”neutral” Och intetsägande. Det betyder dock inte att jag inte har vett att uppföra mig även bland folk jag inte gillar. (Eller det där kanske inte är helt sant med tanke på att jag ofta inte har vett att uppföra mig ordentligt oavsett vad jag än tycker om människor 🤣)

Jag kan ha åsikter och vetskap om att en människa har ett visst beteende. Men det låter jag oftast andra upptäcka själva. För jag vet ju att sådant som oärlighet, falskhet osv förr eller senare lyser igenom den påmålade och falska fasaden. En del upptäcker det ganska så snabbt. Andra tar det lite längre tid för. Men det får ta den tid det tar helt enkelt.

ÖDETS IRONI!!

När jag skriver ett blogg inlägg så gör jag det ofta under några dagar. Jag skriver några rader när jag tar en paus från något, för att sen återgå till vad det nu var jag tog en paus ifrån. Och sen skriver jag vidare vid något annat tillfälle. Så det kan ibland ta några dagar innan jag väl publicerar det jag skrivit. Det kan till och med ta veckor. 😏

Just i skrivande stund har jag 42 inlägg liggande i min ”utkast mapp” 🙈

Jag borde verkligen ta tag i att antingen skriva klart och publicera dom där påbörjade inläggen eller bara radera. 🤣

Men detta inlägg påbörjades alltså att skrivas den 19 Mars.

😂🤣😂🤣

När jag påbörjade att skriva inlägget så hade jag inte någon speciell i tankarna utan liksom bara folk överlag.

Men idag (30/3) så fick jag mer än en i tankarna och jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka att jag kände inför det. Jag kan inte påstå att jag blev varken ledsen eller besviken för det kom som allt annat än en nyhet att iallafall just en av dessa människor pratade ren och skär skit om mig. Det är i grund och botten en sådan där människa som pratar skit om alla. Och faktiskt är precis den typen av människa som ler, fjäskar och är trevlig när h*n står ansikte mot ansikte men som fullkomligt spyr galla så fort personen vänder sig om. Och jag är så klart inte förskonad.

😂

Jag vet att det är så och jag har alltid vetat. Och jag vet också varför.

Och just DÄRFÖR så rinner det av mig som vatten på en gås. 🙄 För om du tycker så fruktansvärt illa om mig, så att du har behov att att försöka smutsa ner mig inför andra, varför fortsätter du då att intressera dig för mig genom att fortsätta att läsa min blogg?? Och varför fortsätter du att prata om mig istället för till mig?? Uppenbarligen så kan du ju trots allt inte sluta att tänka på mig. Och uppenbarligen är du för feg och falsk för att ta det med mig personligen. 🤪

Jag skulle kunna lägga upp huuuur många citat som helst. Men det kan ju bli ganska så enformigt i längden……. även om dom alla stämmer skrämmande bra.

Jag fick även vetskap om en annan person som tydligen är både naiv och blåögd och som uppenbarligen tar allt h*n hör för att vara sanning utan att ifrågasätta eller ens för en sekund överväga om det finns mer än en sida av en historia. Det man hör först är det som tycks vara sanningen helt enkelt.

Trist för dig att du inte var mer ”Open minded” än så!!

Jag kan inte påstå att jag blev varken ledsen eller besviken när jag blev anklagad för en massa skit idag. Jag kan ärligt talat säga att jag enbart kände tacksamhet över att h*n visade vad h*n är för någon. Att slänga en massa falsk skit på mig och sen hindra mig från att ens få försvara mig är bara fegt. Så tack för att du visade mig vem du påriktigt är för just sådana människor finns det inte plats för i mitt liv!!

Åter igen skulle jag kunna lägga in en väldig massa citat som alla stämmer skrämmande bra. Men jag tänker faktiskt inte lägga mer energi på fega falska människor.

Jag vill snarare tacka dig för att du visade vem du är. Och vet du vad, den dagen då du ”vaknar” och inser vad du just gjorde dig av med så behöver du inte komma till mig för platsen du en gång hade i mitt liv är för all tid borta!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *