Efter 11 dagar i sjukstuga så är idag första dagen som jag faktiskt känner mig någorlunda pigg och okej!!! Jag är fortfarande dyng förkyld och har lock för öronen så jag hör sämre än en 90 åring. Men jag känner mig ändå bättre än på länge. Dock så orkar jag ju inte så mycket som jag brukar men jag är på gång!!

Idag har jag dessutom börja känna vissa smaker och dofter igen!!!

Det är jobbigare psykiskt än vad man kan tro när man inte känner lukt och smak. När äta en saftig bit smörgåstårta smakar likadant som att äta ett knäckebröd så är det inget kul. Det är liksom bara konsistensen på sakerna som skiljer.

Men idag åt jag en apelsin och den smakade APELSIN!! Så gudomligt!!! ☺️

Det känns helt underbart att faktiskt orka lämna tv:n och soffan. Så många dagar som både jag och Robban har legat på den soffan nu så är den nästan utsliten. Och det finns nog ingen (sevärd) serie eller film som vi inte har sett under dessa dagarna.

Jag har alltid sagt att jag älskar helger (iallafall dom när jag är ledig) Då kan jag umgås med Robban. Vi kan ligga på soffan och glo på tv och bara vara en hel helg om vi har lust.

Men när ligga på soffan och bara vara är det enda man kan (och orkar) göra så är det inte alls speciellt mysigt.

Men nu blickar vi framåt och hoppas att det fortsätter att gå åt rätt håll så att vi kan komma tillbaka till vår vanliga vardag.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *