Som ni vet så blev Robban lite smått panikslagen när jag förklarade att han måste hålla sig i karantän bara för att jag var covid positiv. 5 dagar från första symtom.

Idag är det 5:e dagen för mig så egentligen så borde jag ju få börja leva som vanligt i morgon. Men så heter det visst att man ska ha känt sig bra de 2 sista av dom 5 dagarna. Och det har jag inte gjort.

Jag hostar, snörvlar, snorar och har ingen ork eller energi. Minsta lilla jag gör så blir jag helt slut. Idag har jag legat på soffan i stort sett hela dagen och bara sovit, sovit och sovit.

Och hur är det då med familjens duracell kanin? (Robban) Ja honom blev det ”kortslutning” i igår kväll.

Han började känna sig lite små hängig i går kväll. Och i natt kom febern som ett brev på posten. Jag har delat säng med en kamin i natt. (Han gick från kanin till kamin😂) Det kom ju inte direkt som någon överraskning att även han skulle bli sjuk. Det var ju bara en tidsfråga egentligen. Och i morse så gjorde vi ett test på även honom.

Tadaaaa……..🙄

Så nu blev ju hans karantän förlängd med ytterligare 5dagar 🙈

Jag hoppas att denna skiten snart är över för jag börjar bli ganska så trött på sjukstuga nu!!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *