Jag har full förståelse för dom som säger att karantän tär på förhållandet!!!! Robban har inte ens varit i karantän ett dygn innan jag börjar överväga skilsmässa!!!

Redan i morse så märkte jag på honom hur rastlös han var. Men jag tänkte att det kanske skulle lugna ner sig framåt dagen. Han kanske trots allt skulle uppskatta att få vara hemma och pyssla om sin underbara men sjuka fru. Det har han sannerligen inte gjort.

Det känns snarare som om han gett mig ”onda ögat” för att jag är corona positiv. På sätt och vis så är det ju mitt fel att han sitter i karantän.

Istället för att pyssla om mig så har han istället fått mig att känna mig oerhört stressad!!

Han har sprungit runt i hela huset som en liten duracellkanin!!!

I förmiddags hittade jag ju honom på Liams rum där han gett sig på att måla en vägg. Sen var han nere i källaren och skruvade ihop ett bord som jag lite i förbifarten sagt att jag skulle använda. Sen försvann han upp i ”fabriken” lite (och gav mig liiiite andrum och lugn en stund) där han pillade med, gud vet vad, innan han kom hem igen.

När han kom hem så gav han sig på att städa i uterummet. Ja där ser absolut för bedrövligt ut där ute så en städning skadar absolut inte. Men just där vill jag vara med när han röjer. För ibland så slänger han en massa som faktiskt är mitt och som jag vill ha kvar. Så att låta honom hållas var inget alternativ.

Som det är just nu så har jag varken ork eller energi till att röja där ute så jag blir enbart stressad när han håller på.

Men han höll på där ute en stund med att flytta saker från ett hörn till ett annat (🤔?????) innan jag gick ut och röt ifrån om att han skulle låta det vara tills jag mådde bättre. Då kom han in igen med svansen mellan benen och en moloken min.

I min enfald så trodde jag nog att han nu skulle ta och lugna ner sig. Men inte då!!!

Plötsligt hittat jag honom, sittande på köksgolvet, och sortera sin ”skräp låda” 🙄

När det var klart så gav han sig på att städa och sortera på hyllan i källartrappan. En hylla som han av någon anledning under en längre tid har använt som en ”jag lägger det här så länge hylla” Och som därför ser ut där efter. Så absolut var den i behov av städning!!

Så nu är där massor av plats för nya ”jag lägger det här så länge saker”

Under större delen av dagen när Robban har varit igång så har det snöat ute. Tänk vilken tur han har!!!!!

Det betyder ju att det blev mer för honom att göra!! Han kunde ju vara ute och skotta. Och slapp sitta stilla inomhus!! (Och jag fick åter igen en liten paus drån hans framfart!!)

Även om han har tagit tag i en massa saker som han faktiskt har haft på sin ”att göra lista” ett bra tag så har det varit ganska så stressande att ha honom farande fram och tillbaka.

Vid något tillfälle så sa han ”Det slutar väl med att jag också blir liggande till slut” Han syftade så klart på att det nog bara är en tidsfråga innan han blir smittad.

Men jag kan garantera dig Robban att JA, det är bara en tidsfråga!! För kommer inte corona och nockar dig så gör JAG det!!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *