Som återkommande läsare vet så hade jag ju ”lite” problem med den där förbannade skylten när jag övningskörde med Liam.  Skiten ville inte sitta kvar 🤬

Jag var irriterad som f*n och när jag kom hem efter den körningen och Jag bad min pappa (som är smed) att klura ut mågon form av hållare så att vi skulle kunde fästa skiten i regplåten utan att dölja regnummret. Pappa brukar kunna på dom mest makalösa lösningar på saker och ting så jag la mitt förtroende på en smart lösning hos honom.

Men trots det så satte jag mig och googlade för att se om någon annan som oxå hade en ”galvad” (??) baklucka kanske hade någon smart lösning.

Då hittade jag en magnetisk skylt som man sätter på taket!!! Skitsmart ju!!! Inte nog med att den sitter bra. Andra trafikanter ser ju både framifrån och bakifrån att det är en övningskörare som kommer brummande. Så trots att den var väldigt mycket dyrare än Biltemas skyltar (som i längden blir väldigt dyra om vi ska tappa dom stup i kvarten) så bestämde jag en sådan!

I torsdags fanns skylten att hämta hos mitt postombud!!

Liam tyckte att skylten var ”gayig” men fick ändå snällt acceptera att köra runt med den på taket. Det blev ju så mycket lugnare i bilen när jag som körlärare slapp att halvt fokuserar på att skylten satt kvar. På taket såg jag ju inte den och kunde bara hoppas på att den satt kvar. Och satt den inte kvar så var det ju ändå inget som jag skulle upptäcka förrän vi stannade och steg ur bilen. Och ett vredesutbrott är ju bättre utanför bilen än i tänker jag. 😉

Idag körde jag och Robban upp till Halmstad för att hälsa på Benne. På vägen så körde vi om en övningskörare…….i en Volvo V60. En likadan bil som min, fast vit. Övningskörningsskylten hade dom satt snett på bakluckan. Robban reagerade på att den satt där och undrade lite över hur dom hade fäst den. För det syntes ju att det var en magnet skylt. 😲😲😲 Den kan väl inte fästa bättre på en v60 bara för att den är vit?? 🤔

När vi kom hem igen så tog jag fram den hederliga Biltema skylten och provade att sätta den på den svarta bakluckan.

JAAAA bilen blir VÄLDIGT smutsig när man kör på motorväg 🙈

Den fäste utan problem 😲😲😲😲

HUR kan den plötsligt fästa NU när den inte gjorde det när jag övningskörde med Benne eller Jejje???

KANSKE för att vi inte har samma bil idag som vi hade då!!!!

Ja, jag erkänner!!! Jag har inte ens provat att sätta den på bakluckan innan. Jag tog bara för givet att det inte gick!!

Om jag känner mig som en idiot? Ja det får jag väl ändå säga!!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *