Som Ă„terkommande lĂ€sare vet sĂ„ hade jag ju ”lite” problem med den dĂ€r förbannade skylten nĂ€r jag övningskörde med Liam.  Skiten ville inte sitta kvar đŸ€Ź

Jag var irriterad som f*n och nÀr jag kom hem efter den körningen och Jag bad min pappa (som Àr smed) att klura ut mÄgon form av hÄllare sÄ att vi skulle kunde fÀsta skiten i regplÄten utan att dölja regnummret. Pappa brukar kunna pÄ dom mest makalösa lösningar pÄ saker och ting sÄ jag la mitt förtroende pÄ en smart lösning hos honom.

Men trots det sĂ„ satte jag mig och googlade för att se om nĂ„gon annan som oxĂ„ hade en ”galvad” (??) baklucka kanske hade nĂ„gon smart lösning.

DÄ hittade jag en magnetisk skylt som man sÀtter pÄ taket!!! Skitsmart ju!!! Inte nog med att den sitter bra. Andra trafikanter ser ju bÄde framifrÄn och bakifrÄn att det Àr en övningskörare som kommer brummande. SÄ trots att den var vÀldigt mycket dyrare Àn Biltemas skyltar (som i lÀngden blir vÀldigt dyra om vi ska tappa dom stup i kvarten) sÄ bestÀmde jag en sÄdan!

I torsdags fanns skylten att hÀmta hos mitt postombud!!

Liam tyckte att skylten var ”gayig” men fick Ă€ndĂ„ snĂ€llt acceptera att köra runt med den pĂ„ taket. Det blev ju sĂ„ mycket lugnare i bilen nĂ€r jag som körlĂ€rare slapp att halvt fokuserar pĂ„ att skylten satt kvar. PĂ„ taket sĂ„g jag ju inte den och kunde bara hoppas pĂ„ att den satt kvar. Och satt den inte kvar sĂ„ var det ju Ă€ndĂ„ inget som jag skulle upptĂ€cka förrĂ€n vi stannade och steg ur bilen. Och ett vredesutbrott Ă€r ju bĂ€ttre utanför bilen Ă€n i tĂ€nker jag. 😉

Idag körde jag och Robban upp till Halmstad för att hĂ€lsa pĂ„ Benne. PĂ„ vĂ€gen sĂ„ körde vi om en övningskörare…….i en Volvo V60. En likadan bil som min, fast vit. Övningskörningsskylten hade dom satt snett pĂ„ bakluckan. Robban reagerade pĂ„ att den satt dĂ€r och undrade lite över hur dom hade fĂ€st den. För det syntes ju att det var en magnet skylt. đŸ˜ČđŸ˜ČđŸ˜Č Den kan vĂ€l inte fĂ€sta bĂ€ttre pĂ„ en v60 bara för att den Ă€r vit?? đŸ€”

NÀr vi kom hem igen sÄ tog jag fram den hederliga Biltema skylten och provade att sÀtta den pÄ den svarta bakluckan.

JAAAA bilen blir VÄLDIGT smutsig nĂ€r man kör pĂ„ motorvĂ€g 🙈

Den fĂ€ste utan problem đŸ˜ČđŸ˜ČđŸ˜ČđŸ˜Č

HUR kan den plötsligt fÀsta NU nÀr den inte gjorde det nÀr jag övningskörde med Benne eller Jejje???

KANSKE för att vi inte har samma bil idag som vi hade dÄ!!!!

Ja, jag erkÀnner!!! Jag har inte ens provat att sÀtta den pÄ bakluckan innan. Jag tog bara för givet att det inte gick!!

Om jag kÀnner mig som en idiot? Ja det fÄr jag vÀl ÀndÄ sÀga!!!

Kategorier: AllmÀnt

0 kommentarer

LĂ€mna ett svar

PlatshÄllare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *