Jag och Robban satt i tv rummet och kallpratade lite. Eller ja, ska vi vara helt ärliga så var det kanske mest jag som pratade. Jag påpekade hur fint jag tycker att tv rummet är och Robban höll med och konstaterade att det var tack vare mig.

Jag, som inte vill ta allt för mycket av äran åt mig, sa lite blygsamt att det var lika mycket tack vare honom. Det är ju trots allt han som har målat det som ska målas. Men insåg sen att jag nog trots allt kan sola mig ganska så mycket i den där äran över hur det blivit. Det är ju trots allt mina idéer alltihop. Jag har ju bara pekat med hela handen och Robban har gjort precis som jag sagt. Så okej då, jag får väl ge mig själv en applåd då. Guuuud så bra och duktig jag är 🤣😜

Jag berättade att jag dock inte känner mig helt tillfreds just nu eftersom bla. granen är där och då blir det så packat. Jag vill ju ha det ”luftigt”

Jodå, det gör jag visst” säger Robban från ingenstans.

Jag: ???????

Jag: Vad är det du visst gör?

Robban: Jag lyssnar. Du sa väl att jag inte lyssnar?

Jag: NEJ, det sa jag INTE men jag fick just bevis på att du absolut inte lyssnade 🤣

Liiiiite bättre än så kan han ju dölja hur ointresserad han är av mitt prat om inredning.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *