Så här i pandemi tider så finns det restriktioner. En av dom är att hålla avstånd när man tex. är i affären. Något som jag enbart ser som positivt. Jag verkligen hatar när man står i kassan i en affär och kunden bakom en står så nära att dom flåsar en i nacken!!

Mer än en gång har jag haft lust att vända mig om för att fråga om vederbörande möjligen vill klättra upp och sätta sig på mina axlar. Men nu verkar dock de flesta ha fattat att man ska hålla sig undan. Att det ska krävas en pandemi för det!! 🙄

En av restriktionerna är att man inte får lov att vara hur många som helst i affärer och liknande. I vår lokala Ica butik får man bara max 100 pers åt gången. Som om det någonsin har varit så många på samma gång i den butiken. 🤣

För att man ska ha koll på när gränsen är nådd så har dom satt upp en liten ställning med tvättklämmor.

Där ska man först ta en liten skvätt sprit till händerna, sen en tvättklämma att fästa i jackan. Finns där inga klämmor på strecket så är det max kunder i butiken och man får snällt vänta tills någon går ut och lämnar en klämma så att man själv kan gå in. Dock har jag aldrig sett det där strecket vara tomt på klämmor.

Det är ju ändå en ganska så praktisk lösning. För jag tror att det hade varit svårt att motivera någon av dom anställda till att sitta där och räkna in och utgående kunder hela dagarna. Med hjälp av tvättklämmorna så kan ju dom ica anställda ta tag i andra arbetsuppgifter.

Jag har dock börjat fråga mig hur pålitligt den där lösningen är 🤔

Jag är jätte duktig på det där med att ta en klämma när jag går in……Men när jag går ut så glömmer jag (i 9 fall av 10) att hänga tillbaka den där klämman. 🙈

HUR är det ens möjligt?!?!?! Jag kan ju inte ta mig ut ur affären utan att passera den där ställningen. Hur kan jag då glömma att sätta tillbaka den???

Jag upptäcker oftast, att klämman sitter kvar i jackan, när jag stannar på infarten här hemma. *SUCK*

Jag suckar lika djupt och ljudligt varje gång jag upptäcker det. Och så lägger jag den där klämman i facket mellan sätena i bilen och tänker att jag ska hänga tillbaka den nästa gång jag är på Ica…….

……hittills har det väl gått så där…..🙄

Jag menar ju verkligen inte att snatta tvättklämmor på Ica. Det liksom bara blir så för att jag är så förbannat förvirrad alltid. Jag är helt enkelt en ofrivillig snattare!!

Jag har snart tillräckligt med klämmor för att kunna fylla torkvindan med tvätt i sommar. 🤪

Men om det finns fler som är så glömska som jag så saknas det ju väldigt många klämmor på den där ställningen och då ser det ju ut som om det är fler kunder i butiken än vad det egentligen är.

Jag hoppas att personalen inte förlitar sig allt för mycket på dom där klämmorna. OM dom skulle räkna dom varje kväll vid stängning så skulle dom ju få ett fasligt sjå med att försöka hitta den kund som tycks gömma sig i butiken om man ska lita på klämmorna. 🤣

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *