Robban har en väldigt dum ovana….. Eller ja, ska vi vara helt ärliga så har han minsann mer än en.

Han kallar folk efter deras nationalitet!!! 🙄 Han jobbar ihop med en kille som är polack. Så när han säger något om honom till mig så nämner han alltid honom som ”polacken”. Jag vet egentligen inte varför. Om det är att för att han tror att jag inte ska veta vem han menar annars. Men jag skulle nog trots allt föredra om han använde hans namn. Vi känner verkligen ingen annan som har samma namn som honom. Däremot så känner vi mer än en polack. Och även han går under namnet ”polacken” Det är inte helt enkelt att veta vilken polack han pratar om.

Ibland när Robban ska iväg så talar han om att han bara ska sticka till ”Dansken” Då kan det handla om att han ska in till en ”bilskruvare” som är just dansk. Eller så kan han mena någon av sina FEM halvdanska kusiner eller så menar han rent av deras pappa. Det är alltid som en liten gissningslek vem det är han menar. 🙄

Jag har funderat lite på att ta hans telefon när han sover och ändra alla namn i hans kontaktlista. Kanske att han ser det fullkomligt ologiska i att inte använda namn på folk när han har 4 ”polacken” 7 ”Dansken” 3 ”romänen” Och 164 ”svensken” Mig själv ska jag döpa till 25 procents norsken så jag kommer ju iallafall sticka ut liiiite mer än andra.

OJ!!!! Jag kom just på att jag glömt att säga något till Robban 😱 Så om du läser detta Robban, så måste du veta att jag träffade ”svensken” idag när jag var inne i stan. Han ville att du skulle ringa honom. Det var visst jätte viktigt så ring honom direkt är du snäll. 🤣

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *