Jag har ny telefon. Jag hatar att ha ny telefon. Men det är ju en historia för sig. 🙄 Det blir alltid ett eller flera problem när jag byter telefon. Alla appar följer inte med i överflytten från den gamla. Och dom som faktiskt följer med kräver åter inloggning med lösenord som jag inte ens minns.

Innan allt sådant där är fixat så hatar jag alltid den nya telefonen. Det börjar liksom aldrig uppstå kärlek innan allt sådant är löst så att jag istället kan fokusera på att lära känna den nya. Och när väl kärlek uppstått så vill jag behålla just den telefonen tills den nästan vittrar sönder och blir till smulor. Och inte ens vill jag byta.

Jag är inte direkt människan som ilar iväg till affären så fort det kommer ut en ny lur på marknaden. Det hinner passera MÅNGA modeller på butikshyllorna innan jag (motvilligt) kommer för att uppgradera mig.

När jag väl står inför det faktum att jag måste byta mobil så lägger jag alltid hela min tro på Benjamin och låter honom avgöra vad för telefon jag ska ha. Han kan ju sådant där. Det kan inte jag. Skulle jag förlita mig på en säljare så skulle dom kunna lura på mig vad som helst. Jag låter Benjamin göra det istället 🤣

Om någon någonsin har hört mig säga att jag aldrig ska skaffa en Samsung så kan vi väl låtsas att jag aldrig sagt det? För just en Samsung är precis vad Benjamin ”lurat” på mig 🙈 En Samsung S21 ultra (tror jag att den heter) Benjamin berättade en väldig massa saker som jag inte förstår men som tydligen skulle vara bra med just den här telefonen och jag lyssnade inte ens på hälften. Men så så han dom magiska orden ”Den har en grym kamera” Och precis där hade han fångat mig 🤣

Nå väl, det jag skulle komma till var att jag alltid får en massa jobbiga problem när jag byter telefon. Ett av problemen jag har är att jag inte får min volvo app att fungera ☹️ Vinter tid är och förblir den min favorit app!!! Det är den (när dem funkar) som gör att jag kan sitta inne i soffan och starta värmen ute i bilen så att jag slipper skrapa rutor och slipper frysa fast i ratten när jag ska ut och köra.

Men den vill inte fungera!!!! Jag har provat om och om igen men det hjälper inte. Jag tror att jag måste återansluta med en låååång jobbig kod som finns i rutan på bilen. Men för att kunna göra det så måste jag ju ut i kylan och skrapa fram den och det vill jag helst undvika 🥶 Så jag provar om och om igen. Hela tiden med samma resultat.

Idag när jag var på jobbet så började det snöa. Som om vi inte hade nog med snö redan. 🙄 Jag kunde stå i fönstret och se hur min bil blev allt mer täckt av snö och jag bad till högre makter att den förbannade appen skulle börja funka så att jag skulle slippa stå där ute och skrapa och sopa bilen.

jag provade igen och igen och igen. När jag provat sista gången och efter ett tag tittade ut genom fönstret så var bilen snöfri, alldeles lagom tills det började bli dags att köra hem. Tjoho!!! Jag gjorde nästan ett litet glädjeskutt när jag högt sa att nu funkade den minsann för nu var snön borta.

Men en av ”mina” boende berättade att det hade varit någon där ute och sopat av min bil. !?!?!? 😳Han berättade att det hade kommit en bil, någon hade hoppat ut, sopat av min bil och kört igen.

Där och då förstod jag precis vem det varit. Det finns bara en enda människa som skulle göra en sådan sak. Min fina, älskade, underbara Robban ❤

Han som alltid finns där för mig. Han som är limmet som håller ihop mig när jag rasar sönder, han som gör min luft lite lättare att andas och mina dagar lite ljusare trots att allt känns svart. Han som inte låter det gå en enda dag utan att låta mig känna mig så obeskrivligt älskad. Vad vore jag utan honom?

Och vad ska jag med en sketen app till när jag har honom? 🤣

TACK ROBBAN FÖR SÖT DU ÄR OCH ALLT DU GÖR!!! ❤❤❤❤

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *