Som jag nämnt innan så har jag……Eller kanske snarare hade en app som jag kunde använda för att starta värmen i min bil. Sedan jag bytte telefon så har inte den appen fungerat och jag har tvingats att antingen bidra till miljöförstöringen genom att gå ut och starta bilen och låta den stå igång tills den blivit varm, eller skrapa rutor. Det vill inte jag!!!

Ja det kan kanske ses som ett så kallat ilandsproblem men för mig är det väldigt enerverande. Jag är van vid att vara bortskämd med att få varmt i bilen med ett enkelt litet tryck och så vill jag kunna fortsätta att göra!!!

Jag har bråkat något alldeles fasligt med den där förbannade appen de senaste dagarna men inte fått rätt på det.

Idag bestämde jag mig för att köra in till Rusta som, likt alla andra, har mellandags rea. Liam behöver nya gardiner och ny matta och jag behövde lite som jag inte hade en aning om förrän jag såg det i butiken. 🙈

På vägen in så stannade jag till vid Volvo för att se om dom kunde hjälpa mig. Det kunde dom inte 😳

Vi höll på och kladdade med den där förbannade appen. Avinstallerade och installerade igen flera gånger om. Men ingenting hjälpte. Säljaren kollade upp så att mitt abonnemang var aktivt och det var det. Allt var som det skulle……bortsett från att skiten inte ville fungera.

En av säljarna (ja för dom var flera stycken som engagerade sig i mitt problem) gick iväg för att prata med ytterligare en kille som kanske kunde mer om det där. När han sen kom tillbaka så sa han att han den där andra killen inte var helt säker men att det ev. kunde vara så att dom tagit bort den funktionen på min bil.

Varför i hela friden skulle dom göra det?? Det är ju lite som om Elektrolux skulle komma hit och knacka på och tala om att nu har jag ägt min tvättmaskin i så pass många år att det är dags att koppla ur centrifugeringen. 🙄

OM jag skulle krockat min bil så att det bara blivit skrot kvar av den så skulle just värmestartaren vara det jag skulle sörja allra mest!!!

Jag tvingades snällt acceptera att det inte gick att få igång den men jag tänker inte ge upp. Jag ska ringa volvo i morgon och se om dom kan hjälpa mig.

Men innan jag gick ut ur butiken så frågade jag, bara så där i förbi farten vad en nyare volvo med fungerande ”heater starter” skulle kosta. Och jag ska erkänna att jag nästan var villig att slå till på stört. Men någonting fick mig (tack och lov) dock till att sansa mig. Mycket kan man impuls köpa. Men kanske inte en bil!!!!

Jag kan ju riktigt höra samtalet vid middagsbordet

Robban: köpte du något på din shoppingtur idag?

Jag: Nja, inget speciellt. En ny matta och gardiner till Liams rum. En duk för halva priset och lite toapapper, en liten bil för 300.000. Men annars så köpte jag nog ingenting direkt

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *