Robban tycks ha någon form av rädsla för att tvingas gå utan skor. Eller egentligen mer en rädsla för att behöva skiljas från gamla uttjänta skor. För just när det kommer till skor. Och då speciellt arbetsskor, så verkar det som om han inte kan få för många!! Han köper nya skor titt som tätt. Och tycker han att han behöver det så är det väl självklart att han ska få göra det. Men vad jag aldrig riktigt har förstått är varför han behöver ha så förbannat många. Om ett par är slitet så är det väl absolut dags att köpa nya. Men då slänger man väl dom slitna? Men inte Robban inte. Han köper nya arbetsskor och stället in dom gamla i garderoben. Och så använder han dom nya ett tag innan han köper ytterligare nya och ställer in även dom förra i garderoben. Tillslut blir det väldigt många slitna skor som står och trängs där inne i garderoben!!

När jag har ifrågasatt varför han inte slänger dom så har han sagt att det är ”nödskor” (????) Om ifall att han inte skulle hitta några nya säger han.

Jag undrar ju lite över hur svårt det kan vara att hitta ett par jobb skor. Och måste man vänta ända tills skorna är så utslitna att dom nästan trillar av fötterna innan man börjar leta efter nya?

När han sen väl hittar nya, varför köper han då inte två par med en gång? Så har han ju ett par nya i reserv tänker jag. 🤔 Och när första paret börjar sjunga på sista versen så har han ju gott om tid för att leta efter nya (om han inte gör det enkelt för sig och köper likadana och på samma ställe som sist) Då har han ytterligare ett par och slänger dom uttjänta. Han kan liksom starta ett litet ”kretslopp” med skorna. På så sätt så har han ju alltid ett par nya stående som ”nöd skor” istället för 17 par gömda i garderoben som en säkerhet ifall det förra paret helt oförklarligt skulle explodera.

  1. Som det är nu trycker han in sko efter sko efter sko i garderoben tills jag får ett tuppjuck och ilsket står med piskan och tvingar honom att slänga dom.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *