Idag är en sådan där dag då jag saknar mamma extra mycket. Så där mycket så att det gör ont när jag andas. Idag är en sådan där dag då jag behöver henne extra mycket. Jag behöver få höra hennes tröstande ord och goda råd. Hon kunde alltid torka mina tårar bara genom att prata med mig en liten stund. Hon kunde alltid få mig att må bättre när allt kändes skit.

I morgon är det alla helgons dag och gravar ”ska” smyckas. Jag vill inte köpa en gravdekoration till mamma. Inte för att hon inte förtjänar pengarna den kostar för det gör hon verkligen. Men jag vill inte att hon ska ha en gravsmyckning som man ryckt till sig i all hast inne på Maxi. En precis likadan gravdekoration som ligger på 100 andra gravar på kyrkogården.

Jag vill att mamma ska ha något personligt. Något som ingen annan har. Något som jag vet att hon hade tyckt om. Så jag ville göra en egen. Jag pratade med pappa om det och han sa direkt att det hade mamma tyckt om. Och det vet jag att hon hade. ❤️

Så jag har bundit en egen krans. Min allra första någonsin. Och jag vet att mamma hade älskat den!! Lila och med fjärilar på.

I morgon så ska vi köra och läggs den på graven och jag vet att mamma kommer vara med oss. Vi kan bara inte höra eller se henne. 💔 Men om vi känner efter riktigt riktigt noga så kan vi kanske känna hennes närvaro.

Åh vad jag önskar att jag kunde få en kram av mamma just nu.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *