Idag har varit en jobbig men samtidigt fin dag. Vi bjöd hit pappa på middag idag. Grillspett som Robban (den stackaren) stod och grillade ute i regnet. 😂

När det sen hade blivit mörkt så körde vi ner till ankdammen i byn där man kan köpa ljus som man sätter ner i dammen för att hedra dom man har på andra sidan. I vanliga fall brukar vi sätta ett ljus där för alla dom vi förlorat. I år hade jag enbart mamma i tankarna. ❤️ (Förlåt alla ni andra)

Det är så otroligt vackert att de alla ljusen flyta omkring där i mörkret på vattenytan.

Där flyter mammas ljus ut på dammen. 💜

Efter dammen körde vi in till kyrkogården för att lägga kransen jag gjort och för att tända ljus. Där brann redan ljus och jag blir alltid så varm i hjärtat när jag ser att någon annan har varit vid graven. (Tack L.S jag vet att mamma log i sin himmel när hon såg att du var där ❤️)

När vi varit hos mamma (och farfar) så gick vi bort till minneslunden och tände ljus för dom som ligger där.

Det är så obeskrivligt vackert på kyrkogården en dag som denna. Så vackert men så otroligt sorgligt och ledsamt på samma gång.

Efter kyrkogården körde vi hem till pappa där vi dammade av hans gamla whs bandspelare och satte oss och tittade på gamla filmer som han filmat med sin videokamera. Filmer som mamma är med på. Samtidigt som det gjorde ont att titta på så kändes det så oerhört underbart att få se henne och få höra hennes röst och skratt igen. På sätt och vis som en tröst. Men samtidigt som ett smärtsamt hugg i hjärtat. Och en påminnelse om vad vi har förlorat. Älskade fina mamma ❤️❤️❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *