ÄNTLIGEN börjar det hända saker här!!! Tv-rummet är på gång!! Egentligen är det kanske lite tidigt att höja snickaren till skyarna för än så länge kan man inte se någon direkt förändring annat än att han har ställt tillbaka allt som jag och Robban hade slängt ut.

Ja och så har han satt upp nya dörrar så att det ser ut som om vi har en provhytt i tv-rummet. Men han har sprungit upp och ner för en knarrande pallbock och skruvat, justerat och förstärkt. Så det kommer nog (förhoppningsvis) bli bra i slutänden.

När jag får mina idéer om projekt så får jag en bild i huvudet. En blid som jag liksom inte kan dela med mig av. Jag hade önskat att jag kunde spotta ur mig bilden likt en polaroid kamera. Men det går ju inte. Så hur får man då snickaren att förstå vad det är man vill att han ska göra? Man skaffar helt enkelt rätt snickare!!

Han är förbannat lyhörd och fattar direkt vad det är jag menar. Och inget tycks vara för svårt eller komplicerat. Vad jag än säger så svarar han ”det löser vi” (Vilka VI??) Eller så kommer han med en bättre idé. För varje skruv han har drog i igår så växte mitt förtroende allt mer för honom. Och han är absolut den typen av snickare som jag skulle kunna ge en nyckel till huset, ge honom fria händer och sen själv dra på semester under tiden. Men det kan jag ju inte riktigt göra. Jag behövs ju här. Vem ska annars sköta den viktiga uppgiften att servera kaffe?? 😜

Jag vågar dock inte ropa ett allt för högt hej ännu. Min erfarenhet av snickare den senaste tiden har ju varit att dom plötsligt kommer på att dom inte har tid. Men skulle när han skulle gå igår så frågade han om det var okej att han lämnade sina saker här så länge. Och JA dom behåller vi som en säkerhet för att han säkert kommer tillbaka.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *