Om ni förstod hur mycket tankeverksamhet jag lägger på en del saker så skulle ni bli trötta av bara vetskapen. En av mina ”tankenötter” har varit den otroligt fula tv boxen. Eftersom Robban inte tyckte att det var försvarbart att köpa en ny tv box för 2600 bara för att jag ville kunna gömma den så fick jag ju försöka klura ut en billigare lösning. (Ja jag får kanske erkänna att inte heller jag kände mig jätte sugen på att köpa en ny box) Så jag har klurat och filurat. Måttat hit och dit och gjort en ”prototyp” i kartong för att se om det ens kan funka. Och enligt mina tester och beräkningar så skulle det kunna fungera 😀

Så jag mätte och ritade upp linjer och tvingade Robban att antingen få bort dom delar som är i vägen för mitt projekt eller acceptera en (onödig) utgift på 2600 kronor. Han skulle även borra ett hål. Robban satte genast igång.

I fronten på lådan borrade han ett ”litet” hål som kommer sitta gömt bakom handtaget
En stor del av bakstycket på en låda och bänken sågades bort.

Och vips så har vi gömt boxen i en låda på den nya tv-bänken 😀

Två sådan här…..
och två sådana här. Blev…..

Ja ni får blunda för sladd kaoset. Det står också med på ”att fixa listan” 😂 Fokusera istället på tv boxen som inte syns 😉

Nu är själva renoverandet klart och det som är kvar nu är att packa upp alla lådor och INREDA!! 😛

Efter bilder kommer när allt är klart.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *