I två dagar har jag haft en karl här som bokstavligen har krupit för mig. Eller jag kanske inte enbart för mig. För man får väl säga att han även kröp för Robban. Han är nämligen golvläggare så han har krupit omkring och lagt det nya golvet på plats i tv-rummet.

Renoveringen går så sakteliga framåt. Allt som ska målas har målats och golvet är som sagt lagt. Nu är det ”bara” den där hyllan som ska byggas. Men den snickare som var anlitad för det har fått andra uppdrag så han kan hjälpa oss först vid jul 🥺 Han kunde ju hjälpa oss när vi drog igång projektet. Men eftersom vi fick sätta allt på paus så tog han ju så klart på sig andra jobb. Man kan ju knappast begära att han ska stå standby för oss i tre månader.

När jag fick beskedet att han inte kunde innan jul så blev jag oerhört besviken. Det ruckar ju liksom min plan och sådant har jag svårt att hantera just nu. Men Robban, min fina underbara Robban har ev. fixat en ny snickare som kommer hit och tittar i veckan. Så jag håller tummarna för att han kan och vill fixa det jag vill ha. Det går ju trots allt framåt, om än ganska så sakta.

Jag går just nu och funderar över den kommande inredningen och är ganska så klar över hur jag vill ha det. Jag har (som vanligt) en del idéer. Men dom får vänta tills hyllan är på plats……om den någonsin kommer på plats.

Men en ny inredningsdetalj har jag iallafall fått in. 😛 På väggen finns en ventil. Och sådana behöver man tydligen. Syre är tydligen ett måste sägs det. Sedan vi flyttade in här så har det suttit en stor ful lådliknande plast ventil där. Den har suttit där så länge att jag liksom blivit lite blind för den. Men när nu väggarna målades så ville jag absolut inte ha den. Och jag grubblade väldigt mycket på hur jag skulle kunna ”trolla bort” och dölja den. Tills jag bestämde mig för att tänka precis tvärt om och istället framhäva den.

Ja inte just den i plast men ventilen i sig. Ingen normal människa vill väl framhäva en plast ventil. Så det fick bli Google. För visst måste väl någon klok människa med lite smak ha konstruerat en snygg ventil? Och jag hittade den!! 😍

Den är mycket snyggare i verkligheten och den kommer att bli så oerhört snygg ihop med den andra inredningen. 😍

Jag vill att allt ska vara klart NU så att jag kan få börja inreda och så att jag kan bli av med alla packlådor och all röra. Men jag får väl snällt försöka ha lite is i magen.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *