Idag har vi fixat det sista i tv-rummet och äntligen kan jag säga att tv-rummet är klart!!! Det har tagit sin tid men det måste det ju få göra för att man ska bli helt nöjd. Och det är jag nu……tror jag 😬

Idag skulle det sättas upp speglar bakom soffan. Det höll på att sluta med både slagsmål och skilsmässa!! Första spegeln var ju lätt som en plätt att få på plats. Och jag kände mig positiv inför arbetet. Jag och Robban kan vara ett förbannat bra team när vi samarbetar.

Spegel nummer ett gick lätt som en plätt. Men det tog en faslig tid att mäta och rita upp. Spegel nummer två gick också relativt lätt.

Men så kom vi till spegel nummer 3….… Suck!! DÅ började det bråka riktigt ordentligt och irritationen växte hos oss båda!! 😡

Att lyckas mäta rakt på en vägg som byggdes långt innan laser eller vattenpass uppfanns är ingen enkel match. Att dessutom nära ut två skruvars placering till varje spegel och dessutom lyckas få dit varje spegel kan fresta på tålamodet hos de flesta. (Ja, det skulle blivit enklare och mindre irriterande att bara köpa en färdig ”industri spegel”. Men det är jag för snål för)

Vi mätte och skruvade. Spottade och svor. Vi insåg båda att vi behövde komma på en bättre, eller åtminstone enklare lösning innan det skulle leda till slagsmål. Att få 24 skruvar på rätt plats kändes som en omöjlighet. Och risken för rejält utbrott från en av oss (mest troligt mig) var överhängande. Det skulle kunna sluta med att varenda spegel skulle förvandlas till skärvor. 12×7=84 års olycka!!!

Så vi bestämde oss för att helt enkelt plocka fram tuben med ”tec7” och limma upp skiten på väggen!!

Plötsligt gick allt som en dans.

Jag vågar inte ens tänka på hur mycket till ”dans” det blir den dagen som vi ev. vill ta ner dom där spelarna igen. 😬 Då lär det nog bli lättast att riva hela vägen.

Lite bilder på resultatet kanske?? Dock tycker jag inte att bilderna ger rummet riktig rättvisa. Men vill man se det riktiga resultatet så får man väl helt enkelt dyka in på en kopp kaffe och se det ”live” 😉

Ser ni alla mina fotoalbum, skrivbord, dator osv??
Tadaaa…..
Stolen till skrivbordet får stå där och agera ”myshörna” när den inte används. 😀

Och en gammal pedestal som stått undangömd i åratal fick komma fram och till användning igen. Det finns bara 2 sådana i hela världen. För den är gjord av min pappa en gång för måååånga år sedan och han gjorde bara 2 stycken. En av dom har jag och det känns bra att den får komma till användning igen. 🤗

När allt äntligen var klart så säger Robban: ”ska vi börja med uterummet i morgon? 😳Herre gud!!! Vad ska jag behöva göra för att trötta ut den mannen?? Nej, nu får det allt bli en paus…..iallafall i några dagar!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *