I morgon är det måndag. Och tur är väl det, så att Robban kan gå till jobbet och vila upp sig lite Och i ärlighetens namn så behöver nog även jag en paus från hans framfart här. För han har varit värre än en duracell kanin denna helgen!! 😂

Det var knappt att Robban hann ur sängen i morse innan han grabbade tag i penseln och började måla. (Ja, jag har dresserat honom väl 😜) Först så skulle ju så klart taket målas.

Jag gick mest runt med en klump av oro i magen inför att få se väggarna med den där färgen som jag kanske lite i impuls hade valt. 🙈

Och väldigt snart så fick jag se det!! 😱

Vad har jag gjort?!?! 😱

Robban gillar färgen…… Säger han….. Men jag fattar ju att han aldrig skulle erkänna om han inte gillar den. Det skulle ju bara betyda att han måste måla om igen.

När han såg mig stå där med en tveksam min så försökte han övertyga mig om att det kommer att bli bra när vi väl får alla möbler och annat på plats. ”Och blir du inte nöjd så kan vi ju måla om det om några år igen” Om några ÅR?!?! 😳 Hur ska jag kunna stå ut några ÅR om jag inte blir nöjd?! Nå väl. Vi får väl hoppas att han har rätt i att det faktiskt blir in i hellskotta bra när allt kommer på plats. 🙈

När alla väggarna var målade så serverade jag honom plommonspäckad karré med potatis och gräddsås. (Mannens väg till hjärtat går ju via magen säga det 😜) Det var knappt att sista matbiten hann passera matstrupen innan Robban gick ut och la sig på soffan på uteplatsen och ”deckade” en stund.

En utarbetad stackare ❤️

Där låg han dock inte länge innan han var i farten igen. Plötsligt så var han igång med att olja ute trappan.

Detta är dock inget som jag ”beordrat” honom att göra utan något han själv drog igång.

När trappan väl var oljad så fick det minsann vara bra för idag sa han. Nu skulle han ”hålla kväll.” Så vi satte oss i soffan (som just nu bara är en tredje del av sin normala storlek), tog en kopp kaffe och pustade ut……. I typ 5 minuter innan Robban upptäckte ”missar” på vägen som han var ”tvungen” att spackla och knappt hann spacklet torka innan han var på och slipade. När han väl gjort det så skulle han bara ”spärrmåla” uppe vid taket.

Han släpper fram sin inre ”Ernst” och jobbar barfota 😂

När han så var klar med det så skulle han ”bara”….. Men nu fick jag minsann sätta ner foten ordentligt. Någon lugn och ro får vi väl ändå ha här en söndag kväll!!

Nu får det vara stop på den människan!!!

Ju mer jag tittar på väggarna ju mer nöjd blir jag med färgen. Det kommer nog att bli förbannat bra när alla saker kommer på plats sen……..försöker jag intala mig. 🙈

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *