Nu är det säkert många som pga rubriken klappar händerna och hoppas på att jag åter igen ska hänga ut Robban och någon av alla hans ”grodor” han titt som tätt gör. Och Robban själv suckade säkert djupt när han såg sitt namn i rubriken och tänkte ”Vad har jag nu gjort??” Men då är jag ledsen att göra er besvikna (och Robban lättad 😂) men denna gången har han faktiskt inte gjort något. Eller Jo, det har han ju. En väldig massa, men inget att ”mobba” honom för.

Han är ju faktiskt världens snällaste. Och ibland frågar jag mig själv vad han egentligen gör med en sådan som mig. Det undrar han säkert själv också många gånger. 😂 Men ändå har han stannat hos mig i snart 23 år. Jag antar att han helt enkelt inte förstår själv att han förtjänar bättre 😂 Han gör verkligen allt för mig. Eller riktigt allt vet jag ju inte. Någonstans finns väl en gräns antar jag men jag har inte sett den ännu.

I tisdags så skickade jag ett sms till honom när han var på jobbet.

JESSICAS ÖNSKELISTA

  1. Jag vill ha ny eller ommålad källardörr.
  2. Jag vill ha ny dörrmatta (Den gamla är sliten)
  3. Jag vill ha nya köksstolar (Dom vi har nu är besvärliga att torka)
  4. Jag vill ha ett renoverat tv rum.

När han kom hem från jobbet så satte han igång att iallafall uppfylla en av dom där önskningarna. Han målade om källardörren. ❤️

När han kom hem igår så hade han en ny dörrmatta med sig ❤️

Och idag frågade han om vi skulle köra till Ikea i helgen. ❤️ Går jag för långt om jag börjar tömma tv rummet på möbler tro? 🤔

Vi var ju på gång med tv-rummet. Jag hade tömt och packat ner allt i lådor. Golvläggare och snickare var bokade och vi skulle dra igång. Men så blev mamma sjuk. Då tog Robban beslutet att vi skulle skjuta upp det tills hon var bättre. Jag är så oerhört tacksam för att han tog det beslutet. Där och då trodde jag ju att mamma skulle bli bra igen. Att vi bara skulle skjuta på det en vecka eller två tills hon var bra. Så blev det inte. Hon blev ju aldrig bra. Hon kom aldrig hem. 😢 Och tv-rummet har sedan dess varit nerpackat i lådor. Och golvläggare och snickare har bara väntat på klartecken att dra igång. Det har varit ganska jobbigt att ha allt i lådor. För givetvis har vi ju lite då och då behövt något av sakerna och har då fått rota runt efter det. Men samtidigt så har jag inte haft orken att ha hantverkare här. Det har jag kanske inte nu heller. Men blir det för jobbigt så kan jag ju gå undan. Jag kan köra ner till sjön och sätta mig om jag behöver vara ensam.

😂😂😂😂😂😂

Robban vet aldrig vad jag bloggar om. Det ser han först när jag publicerat. Så han var alltså helt omedveten om att jag satt och ”skröt” om hur han betar av min ”önskelista”. Jag satt på uteplatsen och skrev men skulle förflytta mig in till soffan. När jag kommer in så pratar han i telefon. Och när han lagt på så berättade han att det var golvläggaren och att han kan komma om 2-3 veckor. Han betade alltså av hela min ”önskelista” på bara några dagar. Fina, fina Robban som vill göra allt för att jag ska må bra.❤️

Min fina, fina Robban ❤️
Vad vore väl jag utan dig??

Nu skulle jag ju kunna se hur långt jag kan dra detta? 🤔 Kanske skulle skriva en ny önskelista med ännu mer saker jag önskar mig. Som en ny bil, ett nytt hus eller kanske ett till barn? Inte för att jag vill ha något av det där men bara för att se hur pass många önskningar han är villig att uppfylla.

Eller så kanske jag bara ska nöja mig med det han fixat och enbart vara glad och tacksam att jag får lov att ha en så fin människa i mitt liv?

Som jag älskar dig!!! ❤️❤️
Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *