Jag är inte speciellt stabil just nu. Sorgen och saknaden efter mamma är obeskrivligt tung att bära och det känns som att det bara blir värre och värre. Jag har bitit ihop och tryckt undan sorgen för att orka finnas där och stötta pappa. Och ju stabilare han blir desto ostabilare blir jag. Det krävs inte speciellt mycket för att jag ska bryta ihop nu för tiden. Alla motgångar blir så oerhört uppförstorade för mig. Så när jag för några dagar sedan upptäckte att min blogg är borta så bröt jag ihop fullständigt!! Jag har bloggat där sedan 2016. Det har skrivits måååånga inlägg under dom åren och jag vill kunna gå tillbaka och läsa. För bland alla dom inlägg som skrivits så har det skrivits en del inlägg om mamma och dom känns så oerhört viktiga för mig. En del av det jag skrivit är kanske händelser som jag glömt. Jag vill kunna gå tillbaka och läsa dom igen, igen och igen och minnas. Allt som på något sätt har med mamma att göra är fullkomligt ovärderligt för mig. 💜

Det som tydligen hänt är att killen som ägde domänen som min blogg låg på, har sålt sitt företag. och i den affären ingick hans domän…..och på den låg som sagt min blogg. 😱

När jag upptäckte att den var borta så gjorde jag som jag alltid gör…..jag kontaktade Benjamin (familjens eget datasnille) Han gjorde allt vad han kunde för att hitta den igen men den är helt enkelt borta. Kanske för gott.😢 Killen som tidigare ägde domänen har kontaktat den nya ägaren och gör verkligen vad han kan för att rädda den. Men just nu är inte hoppet speciellt stort och det gör mig oerhört ledsen.

Benjamin kunde inte förstå varför jag bloggar på någon annans domän istället för att bara helt sonika köpa mig en egen hemsida. Men att köpa en hemsida är ju JÄTTE dyrt. Det är ju iallafall vad jag alltid har trott. Det visade sig att det kostar 120 kronor om året. Alltså 10 kronor i månaden. Det borde jag väl kanske ha råd till om jag bara drar in på något annat. 😜

Så med Benjamins hjälp så köpte jag mig helt enkelt en alldeles egen hemsida!! Den är min och där är det jag som bestämmer om något ska tas bort eller inte!! Den är kanske inte mycket att skryta om just nu för den är under uppbyggnad. Men min ”webbdesigner” (Benjamin) blev så trött av att hjälpa mig så han drog utomlands för att vila upp sig lite. Så han fixade bara till så att jag iallafall kan blogga!! Men en hemsida har jag!! 😜

Den gamla bloggen kan ni glömma. För from nu finns min blogg här: www.jessicastankar.com

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *