I tisdags förra veckan så målade Robban den där källardörren. Innan han målade så tvättade han av den, för det ska man tydligen göra innan man målar. Han använde en sådan där stor gul/grön svamp. Vad han använde för medel, om han nu ens använde något medel, har jag ingen koll på och det är oavsett ganska så ointressant i sammanhanget. Det ”intressanta” i detta är den där tvättsvampen!! För denna svamp har jag och Robban ”bråkat” om nu i över en vecka. Dock är detta ett ”bråk” som jag inte tror att Robban är medveten om!! Det blir han varse först när han läser detta inlägget 😂

När Robban var klar med den där källardörren och således även klar med användandet av svampen. Så la han den på bänken i köket (?????) Och där blev den sedan liggande tillsammans med ett rakblad. 😳 Jag lät det ligga och tänkte att han lägger säkert det där det ska vara när han ser det.

Nu har det som sagt gått över en vecka och vi har som sagt (utan Robbans vetskap) haft ett tyst bråk varje dag om denna svamp och lilla rakblad. Varje gång jag torkar av bänkarna i köket så läger jag både svampen och rakbladet mitt på ”köks ön” i hopp om att han ska se dem och faktiskt ta tag i det.

För jag vet inte varken var han tog sakerna eller var han vill ha dom. Eller Jo uppenbarligen så vill han ju ha dom i köket. Dock inte mitt på köks ön för varje gång han ser dom så flyttar han in dom mot väggen.

Och när jag är i köket nästa gång så lägger jag fram dom mitt på bänken igen. Och när Robban ser dom så flyttas dom in vid väggen igen. 🙄 Så har vi hållt på nu i över en vecka!!

Igår stack jag iväg direkt efter maten så det blev Robban som städade undan i köket. Och svampen försvann äntligen från köks ön……. Dock inte från köket. Den fick bara en ny plats vid vasken.

SUCK!

Rakbladet låg dock inte kvar på svampen så till en början så tänkte jag att han kanske trots allt hade lagt iallafall det på rätt plats. Jag kände lukten av seger och gjorde nästan ett litet glädjeskutt. Att lägga en av sakerna på sin rätta plats skulle ju ändå vara ett steg i rätt riktning tänkte jag.

Men jag får väl skamset erkänna att jag lite tog ut vinsten i förskott. För rakbladet hade inte alls hamnat på sin rätta plats. Det hade enbart separerats från svampen.

För nu låg det istället uppepå adaptern till mobilladdaren i köket 🙄 Jag förstår inte riktigt varför han prompt vill ha sakerna i köket?? Vi har ju aldrig förvarat dom där innan? 🤔

Sen kan jag kanske på ett litet sätt ändå delvis förstå varför han vill ha svampen framme. Han vet ju aldrig när jag får nästa ryck och vill ha något målat och då behöver han ju ev. svampwn igen så han tycker kanske att det är direkt onödigt att lägga undan den??

Men varför vill han absolut ha rakbladet där?? Är det om någon i familjen plötsligt får ett akut självskadebehov och då vill ha det där rakbladet nära till hands? 🤔

Nå väl, bråket får väl helt enkelt bara fortskrida tills en av oss tröttnar. Och vi vet ju alla vem av oss som kommer tröttna först. 😜

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *