Jag måste bli bättre på att prioritera bloggen!! Det börjar bli trångt i huvudet. Jag har ju massor av saker som jag vill och behöver få ur mig!! Och jag har påbörjat flera olika inlägg. Varför gör jag ens så?? Skriv klart och publicera innan du påbörjar nästa. Hur svårt kan det vara?? Det är väl bara till att beta av dom ett efter ett. Så here we go…..

Vissa dagar har jag bara en enda ensam liten stackars lektion i skolan. När det är så, så parkerar jag ut med vägen där man får stå alldeles gratis i 2 timmar. Förutom första tisdagen i månaden mellan 8-12. Då kostar det 800, hur liten stund man än står där. Det vet jag för jag har provat!! 🙄 🙈

I torsdags var precis en sådan dag då jag bara har en 90 minuters lektion och det var inte första tisdagen i månaden. Det var faktiskt inte tisdag alls (det är det ju sällan när det är torsdag). Så jag ställde mig ut med vägen.

Det gjorde väldigt många andra också. (Sådana som är lika snåla som jag 🤣) Men jag måste säga att folk parkerar katastrofalt dåligt!! Låååångt ifrån framförvarande bil. Men inte tillräckligt långt för att det ska gå in en bil till. Hade folk parkerat bättre och närmare så hade säkert minst 10 bilar till fått plats på den gatan!.

Jag hittade iallafall en ledig liten plats. Det var sista platsen innan en infart och jag körde så pass nära framförvarande bil att jag nästan nuddade kofångaren på den. Jag behövde inte ta någon hänsyn eller ha med i beräkningarna att föraren av den bilen ev. behövde backa när h*n skulle ut. För just denne förare var en sådan som lämnat en halv bils avstånd till nästa bil. Så det fanns gott om plats att köra ut framåt.

Trots att jag ställde mig så nära framförvarande bil som jag bara kunde så blev det ändå så att ca 10 cm av min bil ”stack ut” i den intilliggande infarten. Men både jag och en klasskompis kom fram till att det ändå skulle gå att köra både in och ut utan några som helst problem, om man bara kör som en normalt funtad människa, eftersom infarten var relativt bred.

Inte kunde jag väl ana att det innanför den infarten bodde en dramaqueen med alldeles för mycket fritid. Men det skulle jag snart bli varse. För mannen som bodde där hade minsann lagt energi på att kolla upp vem som ägde bilen. Den står skriven på Robban och honom letade han upp på Facebook sen skickade han ett meddelande och sladdade på mig.

Robban svarade:

Han angav mig!!! 😲 Golare har inga polare!!

Det svaret fick gubben att fullkomligt tappa fattningen och fick det till att verka som om jag fullkomligt blockerat infarten så att han varken kom ut eller in. Inte ens till fots!

När jag kom tillbaka till min bil så var jag beredd på att gubben (den självutnämnda trafikpolisen) skulle sitta och vänta på mig.

Men han syntes (tack och lov) inte till. Så jag tog min bil och körde där ifrån.

Men innan jag ens gick fram till bilen så fotograferade jag den för att, skamset, kunna visa Robban (och er) hur fruktansvärt dåligt jag hade parkerat!!

Jag zoomar in så att ni lättare kan se.

Det är ju FRUKTANSVÄRT!! Jag borde inte ens få lov att ha körkort!!

Jag vet inte riktigt vad det är för fordon gubben tänkte köra in eller ut med. Stridsvagn?? Oavsett vilket fordon så vill jag rekommendera honom att lägga sig i mitten av utfarten. Både för bilen och stsketets skull. Är ju onödigt att dra bilsidan i staketet menar jag. Men vad vet väl jag? Jag kan ju inte ens parkera!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *