I flera dagar på rad så har Robban stått ute i trädgården och klyvt ved. Jag har egentligen påbörjat ett inlägg om hur han nästan har blivit manisk med ved. Men jag känner nu att jag inte riktigt kan publicera det 🙈

När han står där ute så går jag ibland ut och pratar med honom en liten stund. Serverar vatten eller frågar om kaffepaus.

Någon gång när jag kom ut så berättade han att han hört någon podd eller dokumentär om att det tydligen funnits någon swingersklubb i Örkelljunga. (För de läsare som inte bor här i krokarna så kan jag berätta att det är 34 km ifrån där vi bor)

En annan gång när jag kom så berättade han om när man (helst) senast ska ha kluvit sin ved, hur dem ska ligga för att torka och hur länge den behöver ligga innan man lägger in den i vedskjulet för att slutligen elda upp den. Ja han har minsann läst på om sin ved 🤣

I onsdags när jag kom ut till honom så säger han, från ingenstans: ”Var klar klockan 16:15 i morgon så kör vi.” Jag frågade var vi skulle köra men fick bara svaret att det fick jag se.

Jag frågade då om vi skulle åka långt och fick svaret ”en bit” Ska vi vara där länge? ”En stund” Vad ska jag ha på mig? ”Kläder”

Vi ska alltså åka en bit, vara där en stund och jag ska ha kläder på mig. Det var inte mycket till information. Robban kan minsann konsten att jävlas med mitt kontrollbehov!!

Jag förstod att det inte var lönt att hoppas på några avslöjande svar av Robban. Så det var ju bara till att tappert vänta (och grubbla)

Igår var jag spänd av förväntan och redo i väldigt god tid innan det var dags att åka. När jag satt och inväntade det rätta klockslaget så kom Liam hem. Han hade varit på blomsterlandet och köpt blommor till mig. Älskade ”unge” han vet hur man ger sin mamma kärlek ❤️❤️❤️

Så blev det då ÄNTLIGEN dags att ge oss av. Snaaaart skulle min nyfikenhet stillas!!

Ut i bilen och iväg….

🤣🤣🤣 Tack och lov så är den väg-bilden tagen från Google 😅 Robban styrde istället mot Osby. På vägen pratade han om hembygdsmuseum i visseltofta och psykiatrihistoriska museet i Växjö. Jag vet inte om han försökte skrämma mig genom att försöka få mig tro att vi skulle på just museum. Om det var tanken så misslyckades han. Jag tycker om att gå på museum. 😃

Slut destinationen var Borgen i Osby och jag frågade om vi skulle gå på bio. Det skulle vi sa han, och snåljåpen i mig tänkte genast att han borde sagt något så att jag kunde tagit med mig gratis biljetten som jag har liggande hemma 🤣

Det där med bio visade sig dock vara en lögn. Istället hade han köpt biljetter till Carl stanley!!! 😃

Underbara bästa Robban!!! ❤️ Jag behövde verkligen få skratta och DET fick jag. 🤣 Han är hysteriskt rolig även om ha var en bra bit under bältet ett par gånger och till och med balanserade på gränsen till vad som faktiskt är okej att skämta om. 🤣

Efter att jag skratta så att jag fick ont i magen och när föreställningen var slut så gick vi över till restaurangen där jag åt ugnsbakad lax med romsås och Robban åt schnitzel.

Innan vi återvände hem till lilla hålan igen så passade vi på att titta inom och säga hej (och tigga lite kaffe) hos en vän.

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet. Och med sin överraskning så förlängde Robban alldeles säkert mitt liv med flera år.

Tack min helt fantastiska make för den alldeles perfekta överraskningen. 🥰

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *