NU är jag på banan igen!! I torsdags var jag helt slut!! Jag var så trött att jag hade kunnat stå upp och sova.

Men jag visste ju om att det skulle bli så när mina prov och skrivningar var klara. Jag skrev ju tom. om det i förra inlägget. Att jag skulle få en psykisk kollaps på fredagen. Nu var dock psykiatri läraren så underbar att hon flyttade fram torsdagens skrivning någon vecka så att jag kunde rasa ihop redan på torsdagen istället. Jag antar dock att det inte var därför hon flyttade fram inlämningen 🤣

När jag har haft alldeles för mycket i huvudet eller omkring mig så ”rasar” jag alltid och blir så där obeskrivligt trött och orkeslös en hel dag. Jag antar att det är min kropps sätt att tvinga mig till återhämtning. Men som sagt, idag är jag på benen igen. Det var jag i och för sig redan i fredags men då fick jag ta tag i allt som jag inte fick gjort i torsdags.

Och igår var jag på fest i Vittsjö och tankade en massa ny energi från fina, roliga och härliga människor. ❤️

Att jag inte har bloggat på länge har gjort att Robban har haft möjligheten att ”härja fritt” med sina misstag och dumheter utan att hamna i bloggen. Och jag tror att han har pustat ut av lättnad. Men de det ska han absolut inte göra. Jag kan minsann blogga ”retroaktivt” 🤣

Robban är ju, som många säkert vet, målare. Det gör att han oundvikligen ibland får färg på huden. Dock förvånansvärt lite med tanke på att han står och målar 8 timmar om dagen. Hade det varit jag som målat så hade jag fått mer färg på mig på en ynka kvart än vad han får på 8 timmar. Jag hade sett ut som om jag hade förlorat en match i paintball. Och då ska vi inte prata om området omkring mig. Jag har mer färg på och omkring mig än på föremålet jag försöker måla. Så den lilla färg Robban har på sig efter en hel dag är nästan obefintlig men som sagt, det händer.

I bland så kan färg på huden vara svår att få bort och detta har ju Robban upplevt mer än en gång. En av alla gångerna detta har skett så tyckte Robban att han hade en bra lösning på hur han skulle få bort färgen. Han tog helt enkelt en ”scotte-svamp”, vatten och skrubbade bort färgen.

Vilken genial lösning!! Självklart så tog han en helt ny svamp så att det var riktigt klös i den så han lyckades få bort färgen…… Men även den hud färgen satt på.

HUR tänkte han där??? Självklart så blev det ju sår där färgen suttit. Det sved och gjorde ont ett bra tag efter det. Är huvudet dumt så får kroppen lida heter det tydligen. Och det sägs ju att man lär sig av sina misstag.

Detta tycks dock inte gälla alla. 🙄 Trots att skrubbsåret sved och gjorde ont ett ganska bra tag så tog Robban ingen som helst lärdom av detta. För när han, för någon vecka sedan, åter igen hade fått färg som inte ville gå bort så tog han åter igen till ”scotte-svampen” 🙄

Färg han hade fått på vaderna skulle bort till varje pris. Så han gnodde, gned och fick åter igen bort både färg och hud. 🙄

Jag vet inte om han trodde att skrubbning med ”scotte-svamp” skulle ge ett annat resultat denna gången? Det kan jag berätta att det gjorde det INTE!!

I någon veckas tid fick han åter igen gå runt med svidande hud och ben som såg ut som om han ställt upp som klösbräda åt en katt!!

Vad har Robban då lärt sig av detta?? Förmodligen INGENTING!!

En del har en sådan där ”ryggborste” hängande inne i duschen. Det har inte vi. Men jag funderar på om jag kanske ska hänga in en stålborste där som Robban kan använda till att skrubba bort färg med i fortsättningen.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *