Kalla mig korkad om ni vill men jag är en fruktansvärt envis person. Speciellt när jag vet att jag har rätt. Och jag VET med 100% säkerhet att jag har RÄTT till att ha en fjäril på mammas grav om jag vill det. Och det vill jag. Så jag tänker inte ge mig!! Mamma ska ha en fjäril!!

Jag kommer fortsätta att lägga dit en fjäril. Så om jag ska behöva hamna i lyxfällan pga alla fjäril inköp!! Och jag tänker så här att för varje gång patrasket stjäl den så riskerar h*n att bli upptäckt. Och förr eller senare så kanske h*n åker fast!! Dessutom så tänker jag som så att ju fler gånger h*n stjäl dessto större minus skaffar h*n på sitt ”karma konto” och förr eller senare slår det tillbaka. På ett eller annat sätt.

Jag vet inte varför idioten stjäl våra fjärilar. Är det enbart för att den är fin? Eller är det för att den är av gjutjärn? Har man inte mer intelligens än att man stjäl från en grav så har man kanske inte heller intelligensen att förstå att en liten fjäril i gjutjärn inte är värd speciellt mycket pengar. Att den däremot har ett enormt sentimentalt värde skiter dom förmodligen i.

Att envisas med att fortsätta lägga fjärilar där kan nog ses som en form av självskade beteende. För varje gång den blir stulen så gör det ju så förbannat ont i mig. Om till och med jag själv kan undra varför jag ens utsätter mig för det om och om igen. Men sen påminns jag om att fjärilarna är till mamma och det är värt all smärta i världen för att hon ska få ha sin fjäril!!

När jag var nere på Plantagen häromdagen så hittade jag en fjäril i cement.

Jag tänkte att DEN kanske får lov att ligga kvar. Så jag köpte den. (Jag köpte till och med 2, fall i fall) sen var det bara att åter igen tejpa så att Robban kunde spreja vingarna. JO, jag skulle kunna spreja dom själv. Men jag vill att det ska bli perfekt och det vet jag att det blir om Robban sprejar dom ❤️

När vingarna var lila så fick jag tejpa om och skydda vingarna för att få kroppen sprejad.

Inte för att sprejandet är det största måleri-jobb Robban har anlitats för. Men tack ändå min fina fina Robban för att du gång på gång, tålmodigt, sprejar fjärilar åt mig (Bara för att någon idiot inte kan skilja på rätt och fel.)

Idag var jag och Robban inne vid graven och la dit den nya fjärilen. Vi får väl se hur länge den får ligga kvar.

Om någon stjäl den igen så ska dom inte behöva glömma hur eller var dom fick tag på den. Så jag skrev på undersidan. Inte för att det har någon betydelse. För är man så pass lågbegåvad att man stjäl från en grav så har man förmodligen inte heller intelligens nog till att kunna läsa.

Det är nu den tredje fjärilen jag lägger dit. Låt nu den få vara där!!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *